Lördag

God Morgon!

Uppe ganska tidigt idag eftersom jag och KG ska åka med Magnus till Valön och elda. Åh jag älskar att elda! Jag är en riktig pyroman.
Magnus hämtar oss (här hos KG) typ halv tio så det är ganska snart. Ska faktiskt bli riktigt skönt att inte vara i stan utan ute på landet hela dagen. Frisk luft och man får röra på sig vilket man inte gör lika myckewt här i stan en lördag den sista Februari.

Ikväll blir det väl bara till att mysa igen hemma hos mig och min familj, kanske se en film eller nåt:) För imorgon ska jag dessutom jobba 10:30 så det behövs en del sömn. Och jag har egentligen ingen lust att jobba (de flesta av er vet varför, och jag jobbar på det) men det är pengar och det blir ganska kort eftersom det är söndag.

Sedan på måndag så börjar våra 3 veckors praktik och eftersom att jag ska vara i skolan så kan jag nog ta lite sovmorgon.
Jag har lovat mig själv att under de tre veckorna när jag har mycket tid ska jag; göra en film (jag måste göra nåt i skolan under 3 veckor), träna (innan jag blir sjuk igen), gå till doktorn, gå till tandläkaren (eftersom jag tror att jag har fått hål i tänderna), sova mycket (jag behöver det) och även få en massa gjort och träffa alla människor jag jämt lovar att träffa.

Allt detta ska jag göra och samtidigt spendera så lite pengar som möjligt, det fixar jag!
Igår fick jag ju studiebidraget och det första jag gjorde var att ta ut 800 och lägga i en liten låda här hemma hos KG där jag sparar mina pengar. Duktigt Mc Manus!

Men nu ska jag göra mig iordning det lilla jag behöver göra (man behöver inte vara snygg på landet, underbart!) och sen vänta på att Magnus kommer och hämtar oss.

bye!

23:42

Jag är trött, KG kollade på en konstig och riktigt jobbig film precis som jag somnade till. Jag är jättesugen på onyttigheter men jag ska ändå inte äta något onyttigt.

Som ni hör (läs läser) så är jag extremt trött.

god natt.

Matten!!

Jaa! Jag fick VG:D Så när jag gör det igen nästa vecka så blir det MVG!!
Åh vad glad jag är! Känns sjukt bra!
Plus att det är fredag! yay!

Förut så bjöd Suss mig på fika/lunch på Espresso House! Jag åt scones och drack cola, riktigt mumsigt! Tack för det Suss:)

Ikväll blir det Requiem for A Dream, blueray!, på projektorn med KG. Mysigt<3

bye!

Friday

Hello!

Sitter i skolan och väntar på Suss.
Först nu på morgonen hade jag engelska med debatt och läxförhör. Läxförhöret gick väl sådär men det är inte så viktigt. Debatten, då satt jag bredvid läraren och såg att han skrev att jag låg på VG/MVG nivå på debatten!

Sedan precis nu innan lunch har jag haft matteprov. Det kändes jättebra men problemet är att det kändes som att det gick för lätt och därför är jag jävligt orolig att det inte gick så bra som det kändes:/

Men nu ska Suss iallafall bjuda mig på lunch, vet dock inte vart. Men det får bli min belöning för att det iaf gick bra på matteprovet!:)

bye!

P.S. Någon mer än jag som tycker det är skönt med fredag?!

Hejsan

Nu sitter jag hemma i soffan med KG och familjen äter middag som vi redan ätit. Ann hade gjort köttfärslimpa och jag gjorde potatismos till. Riktigt gott blev det:)

Jag har iallafall fått plugga en hel del matte. Jag lärde mig en massa med att sitta och jobba med Sandra och Malin. Deras hjälp är den ultimata för min del! Superduktiga på att ge en enkel men sammanfattande förklaring. Så det mesta släppte och jag tror att det faktiskt kan gå riktigt bra imorgon. Skönt!
Sen så ska jag ju få göra ett annat test-prov nästa vecka (lärarna ska testa det på oss) på samma grej och om det går dåligt imorgon men bra nästa vecka så tar läraren det resultatet. Jag kan alltså höja mig men inte sänka mig!:D

Jag sökte lite på google och hittade lite olika bloggar med massa fin fina bilder på! Jag blev helt tagen! Kolla själva:




bye!

NTI

Lunch med ganska så äcklig mat idag. Korv är inte min stora passion!
Jag hade matte precis innan lunch och det går inte så jättebra för mig. Jag har inte svårt för det jag ska kunna men jag får inte plats med all information i huvudet. Så när något nytt fastnar så lossnar något annat och flyger iväg!
Jättejobbigt:/

Klockan 12 ska jag ha Rörlig Bild men eftersom vi inte har något att göra så ska jag plugga en massa matte med hjälp av Sandra och Malin. Jag kan ju hoppas på att något fastnar!

Jag vill ha varmt väder så att jag kan ha sandaler på mig!
Typ nr tre här eller nr 8

Jag tror jag är mest kär i nr 3, men åh fina är dom!:)

bye!

Morgongod

Jag fick sovmorgon idag för att de som missat MK provet skulle göra det idag. Och en timme sovmorgon är aldrig fel!:)
Så nu sitter jag i soffan hemma och äter frukost. Lite tråkigt att alla i min familj redan gått men men. Pappa går ju hemifrån ungefär vid 6 tiden...inte illa!

Det är pissigt väder ute och jag har klänning på mig idag så när jag är framme i skolan lär jag se ut som en avlång dränkt råtta, haha:D speaking of that, pappa fick sig ett litet husdjur igår:


Idag ska jag få träffa min KG och vi ska plugga här hemma hos mig och sedan åka till Karin och John. Karin är en av min mammas bästa kompisar och John hennes son är typ som en kusin för mig, Och han fyller nämligen 15 idag och då ska han, Karin med bebis i magen och Peter fira honom och jag fick gärna komma:) med sällskap av min man ofc!
Så det ska bli mysigt! Och föresten så är det knappt en månad kvar tills Karins bebis kommer och jag kan knappt bärga mig:D Bebis!!

skriver kanske i skolan sen!

bye!

Igårkväll

Igår innan jag skulle lägga mig i sängen och kolla på Gossip Girl så hade jag tänkt lägga upp bilder från dagen men internet ville självklart inte fungera som det ska så jag får lägga upp dom nu:)






Johnny my love

Jag har nog inte nämnt det så mycket här men jag är ett ganska stort fan utav Johnny Depp. Jag försöker att inte vara sådär fjortisaktig och vara kär i honom (vilket jag inte är!) som många andra. 
Jag ser honom mer som en förebild. Han är en människa med bra värderingar och är tacksam för de små sakerna i livet.
Och nu var det ett tag sen han kom med något nytt men inom de närmsta tre åren kommer det komma en massa nytt med honom:D

Alla möjliga konstiga filmer som jag inte hört om. Men även Alice i Underlandet och POTC 4!!!:D<3
Och nej KG jag tänker inte ge mig och du får tycka att jag är mer töntig än någonsin!:)

Sen ska jag och Suss dra hem till mig och äta semla & kolla på gossip girl:)

bye!

Lunch

Nu sitter jag och Suss och bara snackar om allt möjligt mellan himmel och jord. Vi har lunch och det är grymt tråkigt här!
Nu skulle hon visst gå och köpa godis, fuskis. Men jag åt så mycket till lunch att jag klarar mig. Jag måste säga att jag har blivit betydligt bättre på att äta lunch i skolan. Ett tag hade jag bara med mig mackor vareviga dag och det gillade inte min pojkvän och inte min mage. Men nu så är det dessutom goare mat i skolan och jag äter så att jag iallafall håller mig mätt ett tag under eftermiddagen. 

Nu kan jag säga att jag längtar till påsklovet. Den 3e april så drar Pappa, Ann och Leon till vårat hus i Italien och dom är borta i typ 17 dagar!! Jag ska då passa huset och katterna. Passa och passa jag ska bo hemma ensam med pojkvän:D
Däremot lär en del folk säkert komma och gå lite hemma hos oss också. Men det goaste är att vara ensam, så jag kommer nog skicka hem KG någon av nätterna.
Och på det så blir det nog en del middagar och fester som jag och min man står för:) 

Det kommer bli som om vi bor ensamma hemifrån! Underbart kommer det vara. Älskling!<3

Sen vecka tolv kommer jag antagligen också vara ensam hemma fast hos mamma:D

bye!

Skola

Nu sitter jag på en seg historialektion, visst det är väl kul men det går segt när man har genomgångar i den här klassen.
Jag sitter vid Suss laptop och antecknar allt åt henne och mig. Så slipper vi ta det för hand och Suss orkar inte anteckna själv, haha.
Idag ska jag antagligen träna efter skolan. Hoppas bara att jag faktiskt gör det! Suss kan ju tyvärr inte följa med för hon har blivit av med sin plånbok och därmed sitt träningskort.

Jag måste också plugga massa mer matte!:( Men jaja.

Jag skriver mer sen, när vi har asseg mediekommunikation!

bye!

Finally

Nu äntligen har jag fått bilderna av Elle...dom är såå fina. Så här får ni se några utav dom.
Elle är min bästa kompis Fias storasyster. Hon har fotat ganska länge och hennes ögon är som två objektiv på jakt efter att få fota något vackert! Hennes bilder är verkligen fyllda med liv och man känner igen känslor i hennes bilder.
Riktigt värt att kolla på hennes blogg; eleyonor.blogspot.com
Det gick inte att länka nu tyvärr:/




she is the best!

Jag är lycklig!

Har precis haft ett BRA snack med pappa och ann och det känns megabra!
Jag behöver lite mer struktur i mitt liv, men det ska bli en rolig struktur! Fylld med familj, KG, kompisar, fest och shopping;)
Men bara att man planerar mer. Så om ni ska träffa mig får vi bestämma det och hålla den dagen.
Ush jag låter tråkig men det kommer det inte bli. Jag behöver bara veta för att jag ska slippa bli stressad och må illa.
För mitt illamående är ju konsekvensen av ett stressigt och oroligt liv som jag har.

Men jag älskar ju att skriva saker i min kalender så jag spiller inga tårar för detta!:D

"Det roliga blir roligare, det tråkiga blir mindre tråkigt!" /Anna Mc Manus

Home?

Ja jag är ju hemma men jag måste säga att jag känner mig mer hemma på vissa andra ställen emellanåt. Ofta så känns mina riktiga hem som hemma men inte idag.
Eftersom att jag sov hos KG igår och inte skulle någonstans idag så känns det mer hemma. Vi har haft det så mysigt under det dygnet! Att vakna bredvid honom och ligga och mysa tills man känner för att gå upp och äta sen och lugn frukost. 
För övrigt kollade vi på Pingu till frukosten:O!:D
Då tänkte jag på min stackars syster som satt i skolan och inte fick se pingu.

Nu sitter jag iaf i radhuset på kupeskärsgatan 21 och bör umgås med ann och leon där nere men ville bara få iordning en del saker på datorn först. Jag såg en mistänksam liten låda från något bageri nere i köket och hoppas på en semla efter middagen:) Just då är man glad att man inte har nyttig månad som sin pojkvän. 
Fast, han ska en stor kram av alla för att han är grymt duktig och håller sig ifrån allt onyttigt!<3

Jag ska berätta lite småkul saker sen.

bye!

cool jägarinna där!;)

Fet Tisdag

Det är den feta tisdagen idag!:D
Dock har jag en känsla av att jag inte kommer äta någon semla eftersom pappa och ann antagligen inte kommer göra det.

Igår fyllde Joel 18 år! Vilket han glömt att tala om för de flesta av oss (hur glömmer man det? jag tjatar redan om min som är 16 Juli). Så jag, KG, VG, Joel och Julian gick efter många omvägar till Tuve-dammen där vi tände en brasa och drack. Det var kallt som satan enligt mig och därför njöt jag inte speciellt mycket, men det var mysigt ändå:)
Och det viktigaste var ju att Joel var nöjd med dagen, vilket jag vet att han var!:D

Efter det så åkte jag med KG hem och vi åt nattmat och sedan bäddade vi ner oss i sängen framför "Extras". Sedan somnade vi ganska fort båda två. Myspys!
Idag har vi bara tagit det lugnt; kollat på TV, ätit sen frukost, myst, jag har städat lite och han pluggat och nu tänkte vi äta lunch! Ett underbart dygn med andra ord. Tråkigt att åka hem sen bara:P

I helgen blir det en bra helg känner jag på mig, först mys på fredag och sedan Valön över dagen på lördag med KG och Magnus och sen jobba på söndag. Känns riktigt gött! Sen får vi ju hoppas på fint väder också. Jag blir på 100 gånger bättre humör då, vill jag lova.

Förövrigt måste jag plugga en del nu fram till fredag för sedan gäller det för det svåraste matteprovet i Matte B. Känner mig ganska pepp och hoppas på iaf ett VG! Annars blir jag lite besviken på mig själv.

Jag får skriva mer senare, måste hjälpa min man med maten;)


bye!

Good Day

Hällo!

Idag är en dag när allt jag trodde skulle vara jobbigt blev bra och allt jag trodde skulle vara bra blev jobbigt. Vilket är både bra och dåligt. Men jag blir verkligen besviken på en del människor! Vuxna människor som inte kan bete sig vuxet.
Och nej det handlar inte om min pappa!
Jag är glad för att det är fint väder och snart är det Mars vilket jag räknar som övergångsperiod från vinter till vår och det blir vi glada över:D

Plus att jag ska få piano och ny säng. Ny säng är något utav det bästa man kan få nytt enligt mig! Man sover så jävla bra i den nya sängen, tills det händer något som förstör. Typ att det händer något när man sover där också sover man dåligt igen! HAha låter helknäppt men det är sant, för min del.

Åh äntligen så funkar det trådlösa internetet i skolan igen! Jag blir lycklig. Mitt och suss tjat på datakillarna funkade till slut:D
Så nu ska min dator få börja följa med till skolan igen:)

Just nu sitter jag hemma hos KG och vi ska alldeles strax gå ut och promenera runt slätta damm. Det är ju så soligt och skönt så man kan inte låta bli:) Ska försöka ta lite bilder. Känner att det är bristvara med detta här på min blogg.

aja nu måste jag gå, skriver sen.

bye!

hemma

Jag åkte aldrig hem till pappa idag. Valde att stanna hos mamma istället. Jag får ta det mer detaljerade orsakerna någon annanstans än här, för er som vill veta.
Min lyckans ost till pojkvän är ledig både måndag och tisdag denna veckan (cp skola) så han slipper den skiten. Men, jag ska iallafall sova hos honom imorgon kväll och ligga och mysa länge på tisdag eftersom jag har sovmorgon till tolv:D Mycket mysigt!

Vi har biptest imorgon! Åh vi alla i M07C jublar av glädje! Nej!! Plus att vi har en extra mattelektion inplanerad imorgon bitti så det blir en riktigt lång dag imorgon:/ Men men vi får fina betyg iaf;)

Ja och för övrigt så är jag riktigt less på en hel del saker. Typ; skola, praktik, jobbiga föräldrar, läxor, sketet väder och inget lov! Jag håller på att bli lite väl grumpy kanske men jag seriöst orkar inte. Någon som har uppiggningstips(erkänn coolt ord? Förutom kaffe för min kropp klagar på mig när jag dricker det.

Elle håller på att skicka över bilderna på mig och KG nu:) är riktigt nyfiken!
skriver mer sen.

bye!

sunday

god morgon/förmiddag!

Jo jag sov ganska länge idag, eller låg kvar i sängen och myste iallafall. Dock vaknade jag flera gånger inatt och hade svårt att slappna av. Men men jag är ganska pigg ändå:)

som sagt så kollade jag och älskling på film igår, och den var grymt bra. The Day the Earth Stood Still heter den och var bra mycket bättre än andra liknande filmer jag sett. Jag tyckte att även ifall den var smått övernaturlig så var det snyggt gjort. Inget överdrivet som man kunde skratta åt. Plus att det var underbara skådisar; som Keanu Reeves (från Matrix)
 
och Jaden Smith (Will Smith´s son)



mycket bra!<3

bye!


snö

åh vad det snöar!:D


Jobbig dag

Hej!

Idag jobbade jag, vilket inte var jättekul men jag överlevde dagen iallafall. Detaljer om detta skriver jag inte här. En trevlig sak med dagen var att min kära familj (mamma, magnus och matilda) kom och fikade på mitt jobb:) puss på min lillasyster!<3

Nu sitter jag hemma hos boyfriend och vi ska kolla på film. Det blir antagligen "The day the earth stood still":D
Det ska bli mysigt, sen så ska jag sova riktigt länge imorgon. För imorgon tänker jag inte anpassa mig efter någon! Det var typ senast i sommras som jag fick sova ut riktigt länge utan att få skäll av någon eller komma för sent till något. Så sovmorgon till mig, ja tack!

Sen funderar jag också på att leta/söka jobb imorgon. ´Café-jobbet är ingenting för mig. Jag har ju till och med tröttnat på att fika själv:P
 Och när nästa studiebidrag kommer så ska 80% gå till KG. Eller ja, han ska inte få dom men han ska hålla i dem så att jag inte kan spendera dem, haha! Vilket är väldigt smart nu när jag har börjat gilla att shoppa:D

Btw jag tycker ni alla ska ta er en titt på en ny hemsida som Danne (KGs kusin har gjort! Det är typ en blandning mellan youtube och bilddagboken fast man kan "tävla" med sina bilder och filmer emot andra. skitkul!:)
ta er en titt på glowpale!


ha er en trevlig lördagkväll!:)

bye!

Äntligen

Finally är jag och KG hemma hos min far. Väldigt skönt. Dock är han lite små arg på mig, KG alltså, för att jag sitter här, men men jag vill ju blogga:) han får mig sen!

Nu har jag sparat bilder på en del av de saker som jag tänkt köpa på H&M inför våren som snart kommer enligt mig!:D
Så tänkte visa det här nu....





Och sist men inte minst den finfina väskan som är min dröm:) så om ni inte vet vad ni ska köpa till mig i födelsedagspresent så har ni ett tips där!

Och sedan så har Elle lovat att skicka bilderna till mig idag så då får ni se dem sen:)!

bye!

Åh

Ge mig sommar, sol och kattungar!!





Skola

Nu sitter jag på Samhällslektion och har precis tagit reda på en massa om hemförsäkringar med Julia. Det var inte direkt det mest intressanta men helt okej. Snart är det lunch och tack gode gud för det! Jag fick inte i mig någon frukost imorse pga illamående. Jag dödar mitt illamående. Det har varit borta ett tag men kommit tillbaka. Det beror ju på stress och jag börjar undra om jag kanske inte måste göra något åt att jag är så stressad.
Men men vi får se hur det blir med det.

Idag blir det bara hemmamys med KG som sagt. Vi ska laga grymt god mat och kolla på "YES MAN". Längtar redan nu. Det lite tråkiga är att KG inte äter onyttigt så vi kan inte direkt mysa med godsaker:/ Haha snacka om I-landsproblem!

Jag har nog bestämt mig för att göra ett projekt här i skolan på praktiken istället för att vara på något företag och sluta så jävla sent varje dag. Jag orkar verkligen inte det. Plus att det alltid är så jävla mycket tid då man bara får sitta och vänta på att få något att göra. Då är det bättre att få något vettigt gjort här i skolan tycker jag. Plus att man slutar iaf vid tre varje dag:D

Och har jag tur så får jag sova hos mamma den veckan som dom är i Åre. Och då kan jag sova med min KG eller någon annan som vill sova med mig:)

jag hoppas på att kunna uppdatera senare idag,

bye!

Ojoj


Haha andra kvällen:)

Ojoj


Haha andra kvällen:)

Förlåt

Jag vet jag är urdålig på att skriva nu. Men jag har inte varit inom räckhåll för en dator så mycket de senaste dagarna. Hoppas inte alla slutar läsa bara:/

Idag kom Elle, Fia och Moa till Göteborg:D Mycket trevligt! Vi mötte KG och följde Moa till hennes Skotte William. Vi andra gick och satte oss på Ljungans där Joel (the-skapare-of-obviously-and-onekligen!) joinade oss för en kaffe. Efter det så skulle ju Elle få fota mig och KG för sitt fotoarbete. Så vi tog en långsam promenad ner för avenyn och lät henne fota oss:)
Jag hoppas och tror att hon blev nöjd med de bilder hon fick! Hon måste ju trots allt få MVG på uppgiften;)

Efter det åkte jag och KG hem till honom och gjorde middag och sen åkte jag hem. Nu sitter jag här och kollar på ett program som heter "Hjärnstorm" och som är sjukt kul. Karin visade oss det på mediekunskapen någon gång i ettan.

Imorgon är det lugn fredagkväll hemma hos pappa med min man eftersom jag måste jobba på lördag:( Men men det är värt pengarna!

Jag hoppas på att få bilderna av Elle imorgon:)! Och då kan ni få se dom!

bye!

Hej

Förlåt för dålig uppdatering, men det blir så när man är trött och myser med KG:)
Igår var vi hemma hos honom, kollade på Australia. Visst var den bra men jag hade förväntat mig lite mer ändå. Och som vanligt slutade den lyckligt och det är det enda jag klarar av nu för tiden som sagt!

Nu är det massa filmer jag vill se. Men framför allt en, en som jag läst på bok. SOm jag vet att jag inte kan ha för höga förväntningar på för den kommer vara så jävla bra ändå. "Män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson. Alltså så jäkla bra bok. Tyvärr har jag inte läst de andra av hans böcker men det ska jag. Ann har dom hemma så det är nog inga problem!:D

Fast just nu får jag inte börja på några nya böcker, jag håller på med flera stycken samtidigt. Jag läser Viltet, Harry Potter 5, Cat and Mouse (som jag för övrigt är jävligt arg på), I ondskans spår(Peter Robinson), I djävulens sällskap (Peter Robinson) och Världens Kändaste Konspirationer. Alla är grymt bra men jag får fan ta en i taget nu:P
KG tjatar mest på mig om att läsa ut Harry Potter och plugga Viltet.

Nu måste jag gå ner och hjälpa malin med våran bajs film. Ska träffa Fia och Elle och Moa sen:D

bye!

Hej

Jag orkade aldrig skriva mer igår. Hann inte heller. Först var jag ju i skolan och jobbade, sen så var jag med KG och pluggade matte, inte mycket men jag lärde mig lite: tack vare min pojkvän:) Sedan efter middagen gick vi och la oss i min säng och myste och sov till nio då han skulle åka hem:(  
Efter det orkade jag inte sätta mig vid datorn utan gick och la mig och läste lite. Så inatt sov jag ganska många timmar men sov väldigt oroligt. Jag känner mig nämligen stressad inför att jobba 8!! timmar på lördag, inte just för att jobba kanske utan snarare för att jag inte trivs så himla bra på jobbet. Men men, det blir 560 spänn på en dag så det kan det vara värt iaf.

Idag ska jag och KG gå till graven för det är Jerkers födelsedag idag:)

Och imorgon kommer Fia och Elle till Gbg:D Vi ska träffas en stund och jag ska tvinga med KG så att Elle kan få sina foton till sitt romantiska tema. KG vill inte, påstår att han är ful. Knappast lille vän<3 Vi är snyggast ju!:)

jag lovar, skriver mer sen.

bye!

Skola

Nu sitter jag i skolan, skulle ha tränat efter mötet med Jörrel men jag är för lat:( Men Suss har lovat att vi ska träna på torsdag, så då ska jag ta ut mig för att kompensera!
Jag äter ju iallafall inget onyttigt. Höll på att bryta det idag, men jag klarade mig och det blev grov fralla och apelsinjuice istället. duktigt!

Och KG ja du kan ju lära dig ett och annat...

Good Morning

Har sjuk lång sovmorgon idag men eftersom min syster är högljudd på morgonen så är jag uppe redan nu. Dock vet jag inte om jag ska till Jörrel idag och då ska jag ändå vara där klockan 10. Efter det ska jag och Suss träna, känner att det behövs igen. Däremot så äter ju inte jag och KG något som helst onyttigt en månad framöver. Så tränar jag samtidigt kanske min kropp blir lite glad på mig:D

Jag satt precis och kollade igenom vårens H&M katalog. För det första fanns det massa snygga kläder, men bilderna! Asså det föreställer ju vår och sommar och jag dör av längtan! Och här utanför H&M katalogen är det -5 grader ute. Oj vad roligt!
Och dom hade säkert 5 bikinis jag ville ha. Döda mig...



Mina favoriter! Kan visa mer senare av vad jag valt ut i katalogen.

bye!

Asså jag vill också

Och när ska jag få flytta hemifrån?!
 För det första så började vi läsa privatekonomi på samhällen idag. Visst inser man att man inte har tillräckligt med pengar till det man vill ha. Men samtidigt blev jag bara mer peppad till att få ordning på min ekonomi.
Det är ju inte så att jag har direkta problem med min ekonomi, men jag har ingen rutin på det. Jag vill ha det. Ha det strukturerat på något vis. Det är väl så dags nu när det är 5 månader kvar tills jag fyller 18!

För det första så har jag ju iallafall skaffat mig ett jobb. Inget som drar in storkovan men det är en början! Jag har tänkt så mycket på själva grejen att ha ett jobb så jag har i princip glömt bort att jag kommer få lön för det. haha låter ganska otroligt, men det är sant! Så jag kommer väl bli lika chockad när det kommer in pengar på kontot, haha!

Men det jag ville säga var att jag samtidigt fick en uppfattning om hur långt/kort man är ifrån att kunna flytta hemifrån. Jag vet att man inte ska flytta hemifrån förens man verkligen har råd med det. Det är ju inget kul att börja sitt vuxna liv med skulder från första början. Men ändå!! Kan inte jag få komma på något eller starta något som ger mig pengar? Antagligen inte med tanke på den brist på fantasi, engagemang och drivhet jag har:/

Sen så har jag suttit och läst BlondinBellas blogg också. Och hon bor ju fint, mysigt och hemifrån med sin pojkvän. Det är min dröm. Om jag ska vara ego så kan jag säga att jag tycker att jag om någon förtjänar att flytta hemifrån. Inte för att jag har skilda föräldrar utan för att jag har alltid, antingen hos mamma eller hos pappa, haft det jobbigt hemma. Bråk, otillräcklighet, orättvis behandling m.m. har gjort att "hemma" för mig inte är något som känns tryggt. Det hara bara varit ett ställe där min familj finns och där jag har min säng och tandborste. För guds skull, Familjen Jobson är mitt hem!

Men som jag sa på lektionen idag "jag ska flytta hemifrån dagen efter jag tar studenten!" haha så det är mitt första riktiga mål här i livet. Och har jag tur så vill min pojkvän flytta hemifrån med mig och då blir det betydligt lättare. Och om inte han vill så vet jag att Suss iallafall vill:D niceigt kan det bli!
åh det här var skönt att få skriva!

bye!

Todays

Jag tycker om den:D

Älska böckerna!
 
Ja jag är 10


Hellu

Jag vet att jag inte skrivit på länge. Pinsamt, men det har varit lite svårt. Jag åkte ju till Blekinge i fredags och även om jag hade med mig min laptop så hade jag ju inget internet. Men jag kunde kolla på Gossip Girl och VÄNNER iaf:D

Det var som vanligt helt underbart i brännarebygden och jag hatar lika mycket varje gång att lämna det stället. Det gör nog alla som varit där. Man kan inte annat än älska det. Och människorna är underbara och maten ska vi inte ens tala om hur god den är!! Men vi åker nog dit i Påsk så jag behöver inte längta allt för länge:)
Och för övrigt så är jag ju ensam hemma hela påsken med KG och det är riktigt skönt!

Idag var det smått segt att komma tillbaka till skolan men det var kul för att vara skolan. Suss var där och vi hade slappa lektioner. Imorgon lär det bli värre när vi har Rörlig Bild som jag, Suss, Sandra och Malin ligger efter i. JA! Duktigt.
Men men det får gå som det går. Sen har man bara resten av veckan och 5 veckor till.

Och just det praktiken har jag inte fixat ännu. Jag vet ju att jag vara hos fotografen på ann's jobb, Rob. Men så kul var det inte och jag orkar inte vara där någon familj till mig jobbar. Och från andra har jag antingen fått nej eller inget svar. SÅ jag ska kolla med mamma idag om jag kanske kan vara hos någon på Operan. Det hade inte varit fel på det!:D

Snook har kommit in på min favoritlista igen, det är underbart! Får riktiga sommar och vårkänslor av det. 1990-nånting(L)

Idag var jag på stan en stund med Suss. Jag fick köpt två böcker till mig och KG också köpte jag halsband till mig och Suss och en svart vårjacka som jag velat ha sen guldjackan försvann ur mitt syne! Visar strax bilder:)

bye!

jaja

det har gått för långt. Jag vet ingenting längre. Jag känner mig bara allmänt olycklig och otillräcklig. Jag har ingen aning om vad jag ska göra åt det. Jag vill bo hos mamma. Min mamma, men jag vet också att där finns det saker som kan hända.
Dock är det inte hälften så ofta. Och jag saknar min syster något så fruktansvärt, min lilla lillasyster som har mig som sin idol. Där kan man snacka mycket kärlek i en lite kropp<3


Jag tänker bara sitta här resten av natten och vänta på att få ta tåget till Blekinge. Till KG. Och sen bara sova i hans famn. Inget annat.

--

Jag tänker inte komma hem levande ifrån Blekinge

Jag orkar inte komma på nåt

Hej snygga! (Jag vet alla få som läser denna bloggen så jag vet att ni är snygga!)

Idag har jag, KG, Zack och Suss varit en liten sväng på stan, mycket trevligt. Jag och Suss fick köpt underkläder medans KG fick uppmärksamhet av weirdo-tanter (som hälsade till Oscar utan att de känner honom?) som ville hälsa på Zack.
Efter det gick vi och tog en snabb fika på EspressoHouse. Jag hade ju lovat att KG skulle få en hjärtbakelse och det fick han.
Men den smakade bara skit enligt oss så Suss åt den med nöje:P
Vi var onyttiga ändå och åt en chokladboll jag och KG. Som vi sa "vi är back on track" när det gäller onyttigt ätande:D

Sedan sa vi hej då till Suss, hämtade mina tågbiljetter, hämtade mina skidbyxor hos mamma och sedan hem hit till pappa. Väl här blev KG hämtad av Maria, Lipton och Lisa och de åkte iväg till Blekinge utan mig:( kände mig riktigt utanför då vill jag lova...
Men jag kommer ju dit imorgon och hoppas på att de uppskattar min ankomst!
Just nu sitter jag och laddar ner GossipGirl och VÄNNER att ha och kolla på, på tåget. Jag kommer inte vilja gå av^^
En Mc:


En KG:

Ett KMGC:

En fika till hälften äcklig:

Saknad

Jag och KG ska träffa Suss snart:D

Today

Igår jobbade jag igen, det var mycket roligare eftersom jag börjar komma in i det nu. Jag kan t.ex. ta emot de flesta kunder utan att behöva någon större hjälp! Mycket stolt är jag. Efter jobbet åkte jag hem till KG där Zack också var:) KG hade hämtat honom under tiden jag jobbade. Vi började kolla på film, men mediaspelaren dog hela tiden så vi sket i det till slut och gick och la oss.

Idag åker KG till Blekinge, jag vill också åka med men får vänta och åka tåg imorgon istället. Men det är väl okej.
Jag får läsa, prata i telefon och lyssna på musik. Då går nog tiden undan.
Jag har funderat på om jag ska ge KG nåt på alla hjärtans dag eller göra något. Men för det första, vad är det att fira? Vi kan lika gärna fira att vi har ett år om mindre än två månader. Det känns betydligt mer värt. Plus att vi är i Blekinge och då kan man inte göra så mycket. Han kan få en puss!:)

Så när han har åkt idag ska jag slappa och kolla på film eller nåt. Jag får ju ändå gå upp ganska tidigt imorgon.
Packa lite får jag nog göra också...

skriver senare!

bye!

Nostalgi

Jag har haft en rolig men kort Rugbykarriär

Jag har varit grym på att göra scones

Jag och min far har varit stolta irländare^^

Jag har varit typ snygg

Jag har haft långt fint hår

Jag har hittat en underbar kille

Som jag såg till att bli min

Jag åkte till Italien med min Fia och blev brun

Och vi hade ganska tråkigt uppe i Bergen

Jag såg vältränad ut, utan att jag var det:P



Ush

Fy fasiken vad trött jag är. Men tyvärr så har jag både långpromenad med Zack och 5 timmar jobb framför mig. Och KG får inte sova här ikväll. Palla människorna som bestämmer sånt onödigt bara för att jävlas med mig.
Dom kommer inte ens ihåg att jag jobbar eller vart jag är! Idioter!
Så nu har jag avreagerat mig lite, men fan vad arg jag blir!! Omogna "föräldrar"!

Aja nu blir Blekinge iaf av för mig på ett eller annat sätt<3 Antingen får både jag och Zack åka med imorgon som planerat från början. Eller så tar jag tåget på fredag och lämnar Zack hemma med pappa och ann.
Jag hoppas på att få åka och ta med Zack, för jag pallar inte att stanna hemma mer. Inte med dom åtminstone.
Dock blir jag glad om jag överhuvudtaget får komma iväg:)

Jag älskar min nya kalender, bara så ni vet (IGEN)!<3

Haha jag ringde och skulle väcka KG imorse och oj så trött man kunde vara:P Men han är så sjukt go och mysig precis när han har vaknat så jag höll på att dö av att inte få ligga hos honom och pussas:/<3

bye!

Tisdag..

och jag har pinsamt nog inte bloggat sen i söndags:O fy mig....
Aja igår hade jag min första provdag på jobbet och det gick bättre än väntat, tjejerna var jättegulliga och lärde mig massor. Innan dess gick jag och KG på långpromenad ner till havet med Zack och tog sedan ett varmt mysigt bad och åt lunch:)
så då var det inte ens jobbigt att jobba sen. Sedan efter jobbet så kom KG min bästis och "hämtade". När vi kom hem skulle vi kolla på Madagascar 2 men jag sov igenom mer än halva filmen och vi båda missade slutet. Inte så lyckat men får se den en annan gång vid ett piggare tillfälle:P

Idag gällde ungefär samma sak, dock ingen älskling som hämtade mig på jobbet. Men jag tror jag kan leva utan honom en natt;) dock är det extremt gosegosigt med honom<3

Om jag har tur så kan jag åka med till Blekinge på torsdag, men då måste Maria säga ja till att vi får ta med Zack. Hoppas hoppas! Annars funderar jag på att åka ner på fredagen med tåget. Lite långtråkigt att åka tåg men det får det vara värt!
Det är ju en helg i Blekinge hos Björkman vi snackar om!

Jag lovar att skriva mer imorgon igen!

bye!

söndag

Grattis pappa för det första!:D

Igår när jag och KG kom hem hit så hade jag helt plötsligt fruktansvärd huvudvärk och vi gick för att vila i min säng en stund. Sedan så somnade vi båda två med mjukiskläderna på, gud så mysigt det var. Sedan ringde nån jävel mitt i natten och jag vaknade och hade fortfarande ont i huvudet, men jag lyckades iaf somna om och sov gott hela natten.
Jag hade inte hunnit stänga in Zack i mitt rum så han gnällde inte på oss imorse, skönt!

Idag ska pappa och Ann åka till hagabadet och ha det bra, medans jag är hemma med KG, Zack och Leon. Jag tror jag skickar iväg Leon till någon kompis en stund för jag och KG ville kolla på "Nyckeln till Frihet" som vi aldrig hann se igår:)

Nu har jag installerat min webcam till min laptop, det skulle ju ha varit en inbyggd i datorn men de hade annonserat fel så jag fick en gratis. Tur för dom:P

Nu vill Zack att jag ska leka med honom och det är nog bäst att göra som han säger!

btw jag älskar mina NTI byxor!<3

bye!

haha


detta ställe, Magasin 11, vill man bara ha i en ask och ta fram när man som mest behöver det!
dom har italienskt kaffe och italiensk glass!<3

Skit ner dig

Pratade precis med KG i telefon och ibland blir jag jäkla trött på han attityd mot mig, orka vara otrevlig! Det finns det ju fler som varigt idag, vuxna människor dessutom!

Aja, jag sitter hos mamma och har precis ätit middag med mamma och Matilda, mysigt. Och Matilda tycker det är jättekul med Zack:)
Som för övrigt gnäller en hel del nu när han bara får ligga i hallen, stackars liten.

Berättade jag att jag köpte ny kalender och matteblock igår. Kalender har jag som sagt styor kärlek till och jag har redan börjat personalisera den med bilder och annat:D Och räkneblock har jag varit utan länge och löspapper är bara skit! Så det var behövt som tusan!

Som sagt bara lugn kväll ikväll, dock är jag inte så pepp på att åka hela vägen ut till pappa såpass sent som det lär bli:(
får se om jag orkar vänta på mr. otrevlig;)

bye!

jaa

Nu är jag hemma hos min man men här ska vi inte stanna speciellt länge till, han ska på kalas och jag ska nog träffa mamma och Suss:) Igår när vi hämtat Zack gick vi hem och jag dog på vägen. BRB ska baraslå min pojkvän somkallar mig gnällspik av NO REASON!....

Idag var vi så duktiga att vi gick ända från Frölunda (där jag bor) till Linneplatsen, därifrån tog vi spårvagnen och åkte till "Lasse På Heden"och delade på  hel special med Pucko till, vilket var väldigt gott:D
Ikväll ska vi bara mysa hemma hos mig och kolla på Nyckeln till Frihet:)

Imorgon fyller min pappa år och därför lär jag få vara hemma större delen av dagen, det gör dock inte så mycket med tanke på att jag ska jobba på måndag. Nervös? Ja!

Sen får vi se hur det blir med Blekinge, inte säkert att jag kan följa med:(:(

bye!

Sjukis

Idag stannade jag hemma från skolan. Suss har varit här och lunchat med mig med mat från Pita, mums mums!
Jag har också hunnit skriva klart svenskaarbetet vilket jag är mycket stolt över, för då kan jag och Suss ha våran redovisning efter lovet.
Idag ska Zack hämtas. Jag ska åka och möta KG och sen åka direkt hem till Ulrik och hämta skrutten:) Innan dess ska jag hinna packa ihop mig och duscha.

Och jag vill ha en ny kalender! Jag vet inte varför jag har sån stor kärlek till kalendrar...men nu är det bara så!:)

Känns som att jag inte fått vila tillräckligt idag, kanske hinner det en liten stund nu innan jag måste duscha. Annars får jag ligga i soffan hela kvällen och mysa med KG och Zack<3!

Asså jag har blivit heeelt hooked-up på tanken på Sydafrika! Asså jag tänker på det hela tiden och bara längtar ihjäl mig....och vi har inte ens bokat än:P men det är iaf mindre än ett år kvar!:D

Aja jag skriver nog mer ikväll, från min laptop som jag saknar alldeles för mycket!;)

bye!

nejnejnej

Det blir inget Blekinge för min del. Anna kunde inte ha Zack den första natten och då kan jag inte åka. Visst kan jag fråga morfar men det kommer antagligen inte funka.
Så nu sitter jag här jätteledsen för att jag inte får åka med:(

bara för att jag inte får ta med honom!


bye!

Trött och seg i huvudet

Jag orkade aldrig skriva igårkväll, kom hem ganska sent. Jag åkte nämligen med morfar hem efter att vi varit på jobbet.
Chefen var som jag tänkt mig, bestämd men absolut rättvis. Han har haft en jäkla otur med sina helganställda innan och var därför på sin vakt. Jag ska provjobba måndag, tisdag och onsdag mellan 2 och 7. Känns aningen segt med tre dagar men det får gå. Sedan så blir det lite krångligt med tanke på att jag har Zack i nästa vecka, men han får vara i hundgården och KG har lovat att hjälpa mig:)

Imorgon kommer den lilla skrutten hem och ska bo med mig i en vecka, så det blir många långa promenader. Det ska ju bli skönt med tanke på att jag kommer få sällskap av KG. Meen morgonpromenaden är något jag kommer få hälla vatten på KG för att få med honom på:P men jag håller med om att det är jävligt seg!!!

Om en vecka blir det Blekinge igen och det blir nog skönt efter att ha jobbat tre dagar. Synd bara att Zack inte får följa med:(

Asså ush jag får panik för hur det ska gå med lille Zack under lovet, jag vill ju inte att han ska känna sig bortvald bara för att jag jobbar och inte kan ta med honom till Blekinge. Men ja ja han får få massa kärlek när jag väl är med honom<3

Ska dö nu.

bye!

Sjuk

Ja jag är fortfarande sjuk och det suger. Jag har dock bara tagit sovmorgon, jag har ett alldeles för hektiskt liv för att kunna vara hemma en hel dag, haha. Men det är ju lov snart så jag får väl hålla ut tre dagar!
Egentligen har jag och Suss svenskaredovisning idag men vi har inte hunnit bli klara så vi får skylla på min sjukdom, vilket delvis är sant.

Inatt ska jag sova hemma hos mamma för att nästa vecka när jag egentligen ska vara hos dom så måste jag vara här hos pappa med Zack. Men det är skönt för jag orkar inte vara här ikväll.

Och idag gäller det, jag ska träffa arbetsgivaren:D Nu ska jag försöka göra det riktigt snyggt i mitt rum innan jag åker till skolan med mellanlandning hos mamma:)

bye!

not the best moment

jag hatar det, jag hatar mig. jag vill ha!
jag vill inte tänka på det
inte nu när han är där
inte nu när jag är som mest ensam
typiskt


Trött

Trött är jag i både kropp och huvud:P Men det är ju pga FN-rollspel och sjukdom.
Nu håller jag på och städar som tusan i mitt rum för att det ska bli snyggt och finnas plats! Jag har massa kassar med en massa kläder och väskor som skall slängas. Sen har jag massa småsaker jag vill bli av med, någon som vill ha?
Jag har lite hårprodukter som aldrig är använda som jag borde slänga och massa annat. Om någon är nyfiken så säg till:)

Det blir nog allt Blekinge ändå:D Pappa och Ann kan ta honom hela helgen och Anna B kan antagligen ta honom Torsdag till fredag. Hade ju velat ha med min lilla plutt men det går inte:(<3 Men jag får iaf en vecka med honom innan, så det känns okej. På söndag fyller min pappa år och det slog mig nu att jag borde köpa en (om så en liten) födelsedagspresent till honom. Bara för att han är världens iaf roligaste pappa:D

Nu får jag visst behålla mitt rum, vi ska se hur det går. Jag ska se till att hålla det snyggt så de fattar hur mycket jag behöver det!;)

Just det jag skulle berätta om jobbet! Igår ringde min morfar mig och berättade att han fixat jobb åt mig på ett café på Frölunda Torg som heter Le Croissant som också finns på två ställen till i Göteborg. Jag är jätteglad för det är nära hem till pappa och arbetsgivaren verkar vara en sådan där toppenchef!:D Jag och morfar ska åka och träffa honom imorgon, borde jag vara nervös? Ska jag ta med mitt CV trots att jag redan fått jobbet?

bye!

!!:D!!

Bara snabbt, JAG HAR FÅTT JOBB!:D

nu kom suss och maria

bye!

FN

Ja då var första dagen av FN-rollspel avklarad för min del. Jag fick gå nu typ 2 timmar tidigare för att jag är sjuk, så jävla typiskt. Borde alltså inte sitta vid datorn utan sova kanske? Jaja jag åkte bara till mamma för att jag ska ändå gå på banketten i skolan sen:D

Det blir antagligen inget blekinge för min del för Zack fick tydligen inte åka med. KG tänker åka ändå....kanske är bäst.

Och ush vad jag hatar att vara sjuk, det gör bara ont i hela kroppen och man kan inte sova. Jag kunde t.ex inte sova inatt pga detta. Men jag får försöka kurera mig.

Det har faktiskt varit riktigt kul med FN-rollspelet, visst går det lite segt framåt men det vi gör är kul. Dock har jag inte sagt ett ord idag haha. Men men jag är ju iallafall aktiv inom landet. Vårat tal ägde ju som väntat, Mick är underbar som jag vet inte vad! Och jag måste säga att jag verkligen ser ut som en riktig delegat i mammas kavaj och kavajbyxor ifrån H&M.
Och självklart min snygga t-shirt med Storbritanniens flagga på:D


Nu ska jag kanske, men bara kanske vila och sen gå på banketten!

bye!

TE

Nu har jag iaf fått i mig en mugg te men det hjälpte inte någonting! Min pojkvän försöker få mig att gå och lägga mig men jag är alldeles för rastlös för det klockan halv åtta på kvällen!
Jag förstår inte hur jag ska klara av FN-rollspel imorgon. Jag förstår verkligen inte!! Meeen jag måste. Får knarka hela dagen eller nåt;P

Jag vill ha min pojkvän här:( jag saknar honom redan, vill att han ska ligga och krama på lilla sjuka mig:/ men det kan han inte förens på fredag!!

Aja det här blir nog god natt nu, så god natt!

bye!

igen

Jag måste bara få klaga lite igen. Blää för att vara sjuk! Blä blä blä!!!

fast...jag ska få hemmalagad asiatisk mat till middag:D Ska bli sjukt gott, PLUS att oscar och zack kommer hit! Perfekta söndagen när man är sjuk.

Hör nog av mig ikväll igen:)

bye!

Jag vet...

att jag inte har hört av mig under helgen, men jag har varit slapp och myst med KG!
Som sagt en lugn helg blev det med filmmys och 4-årskalas plus en bio:) perfekt! Och trots att jag inte har gjort någonting så är jag HUR trött och hängig som helst. Insåg för några timmar sedan också att jag har blivit sjuk.
Hela kroppen går på sparlåga, ont i halsen, ont i huvudet, snuvig och sjukt trött. Så jäkla typiskt då att vi har det stora FN-rollspelet imorgon då! Jag måste ju gå dit, och jag vill ju. Men om jag är sjuk så kommer alltid bli så fruktansvärt jobbigt och segt.
Sitta där och snora och må dåligt är ingen hit!:( Får dricka massa te och sova tidigt ikväll, så ska det nog gå bra imon ändå:

Haha typiskt söta Linda, smsade med henne förut och hon skrev "vi ska möta upp USA för en sista koll klockan halv nio"! Haha hur orkar hon? men men det är tur att jag och Mick har henne i våran grupp:P
Veckan som kommer nu kommer förhoppningsvis gå ganska snabbt; FN-rollspel i 2.5 dagar och sen vanlig skola resten. Men eftersom det är lov nästa vecka så känns veckan alltid lite lättare och roligare:D

Och sen på fredagen så kommer ju lilla Zack och ska vara min trogna följeslagare i typ 10 dagar!<3 Min pälskling och jag kommer ha så kul ihop!:D KG får ju såklart vara med också, annars blir nog Zack inte speciellt glad. Han som gråter inombords när man frågar vart KG är och han inte hittar honom:P:)

Jag har nu hittat allt jag ska ha på mig imorgon under rollspelet. Mammas kavaj och kavajbyxor, mina svarta klackskor, Storbritanniens flagga på naglarna och självklart t-shirten. Jag köpte den till slut i vitt, det passar nog bäst till kavajen.

Nu ska jag fortsätta städa iordning mitt rum sen slappa och låtsas som att det är vår för det känns som det med all sol ute idag!:):D

bye!

RSS 2.0