Skolan

FN är nog det enda vi jobbar med just nu i skolan. Och jag gillar det INTE! Jag har tröttnat och vill bara ha rollspelet överstökat. Jag längtar till lovet som f a n nu. Blekinge några dagar på lovet med KG, Zack, Maria, Anders, Lipton och Lisa:) Längtar massor redan.

Är lite nervös för att åka hem till pappa idag, vet inte hur det ska gå, men men det märker vi.
Först blir det promenad med KG och Zack iallafall:D Idag har jag noll fantasi till vad jag ska skriva...

Förhoppningsvis så blir det andmatning hos Portalen idag^^ Om jag inte måste springa till gina tricot för att köpa en tröja som jag ska ha på FN rollspelet!
Vet dock inte vilken färg, hjälp någon?


bye!



Kväll

Ja asså idag har varit den slappaste dagen på länge. Blev självklart ingen träning idag heller haha^^
Ser fram emot helgen, blir nog relativt lugn helg. "familjen babajou", Zack, filmmys med boyfriend och annat mysigt:)
Sen hoppas vi ju självklart på en fest imorgon också!:D

Vi skulle ju som sagt bara jobba FN i skolan idag men det blev ju ingenting med det ändå. Man bara satt och slappa, så jag och suss gick runt i haga och sen drog vi till Backaplan.
Sedan har jag haft en grymt mysig eftermiddag med KG:) Och med rejält damp från hans systers sida!

Jag köpte nagellack, svart sådant. Så nu ska jag klippa av mina långa franska manikyr naglar och ha snygga trendiga korta svarta istället:) grymt skönt!

Hör av mig sen eller imorgon!

bye!

Grattis Anna

Anna Berndtsson fyller 17 idag:D Grattis!

Just nu sitter jag med ett riktigt I-landsproblem....men det ger mig faktiskt magkatarr så jag måste få klaga.
Mamma, Magnus och Matilda ska åka till Sydafrika i höst. Och självklart vill dom ha med mig. Jag kommer missa en del i skolan på två veckor (en är iof höstlovet) men det är jag beredd att offra. Dock tycker jag (löjlig som jag är) att det är jobbigt att vara borta från Sverige och framför allt, KG. Det var nog jobbigt för oss båda när jag var borta i Italien i 10 dagar.
Så jag får panik och ångest! Pallar inte!

Döda Ilandsproblem!

Aj

Jag har ont och det blir ingen träning idag:( Ann hittade inte mitt kort igår. Men men. Jag ska se till att det blir av imorgon!
Nu längtar jag efter när Zack ska komma 9 dagar kvar:) sen blir det massa mys!<3
Idag blir det KG igen...känner att jag behöver det. Dumma infektion btw!

Nu ska jag dö!

bye!

Tisdag Kväll

Nu är jag hemma ifrån KG, saknar min gos redan!:( Idag har varit en riktigt go dag måste jag säga. Började med att jag gick till Jörrel, vilket var välbehövt efter en lång tids uppehåll! På vägen där ifrån stötte jag på Farmor Jobson, mycket trevligt:)
Efter det träffade jag Suss och vi åt lunch på "pita", nyttigt och gott! Sedan åkte vi till skolan skrev lite frågor inför våran intervju nästa vecka och sen ut på stan. Vi hade en del timmar att slå hål på och var sugna på shopping. Jag fick köpt kjolen i rätt storlek, ett linne att ha till och islatte, mums!
När jag skulle möta upp KG stötte jag på både Bella och Sara Sköld. Sedan fick jag äntligen träffa min goding. Vi åkte hem, lagade asgo middag och myste och kollade på Planet Earth. I was in heaven!
Sedan fick jag åka hem och nu måste jag sova. Har engelskaprov imorgon som jag och antagligen ingen annan heller har pluggat till. För jävla typiskt våran klass^^

Aja imorgon är det lång skoldag och jag hoppas på en träning med PH och mys med K to the G:)
 bye!

Tisdag

Är hos KG och nu ska vi mysa tydligen så jag får nog skriva sen istället:)

Har köpt saker idag:D

bye!

20:51 en Måndag i Januari

Jaa, jag har alldeles för mycket att tänka på. Och jag borde plugga något...typ matte, svenska eller engelska. Men tror ni jag orkar ta tag i det? Nej!

Det är en dålig ursäkt, du vill ju inte!


God Dagens

Jag tog en rejäl sovmorgon idag, kände verkligen inte för att gå upp, plus att vi ändå bara har en lektion innan lunch. Så jag tog det lugnt åkte hem till mamma och nu ska jag snart gå till skolan. Det är idrott idag och egentligen så orkar jag inte vara med men jag borde verkligen. Så jag ska vara där en stund iaf:)
Ikväll ska jag passa min syster, mysigt!

Imorgon hoppas jag på träning med Susanna innan skolan börjar:D Hurtigast är vi! Nej men det behövs och det är ju kul att träna så:) Sedan på eftermiddagen ska vi försöka få bokat en intervju med en hemlös som jobbar för Faktum. Det blir probably riktigt kul!:D

Om hon inte säger ja blir jag sur!

Jag i Fredags:

Idag:

Tröjan<3:

Snyggaste Mamma Lena!:


bye!

hejhej

Denna helgen men även veckan har varit lång och innehållit en massa bra saker, men också en del (som vanligt) dåliga saker. Jag har gått på filmfestivalen, gått i skolan, träffat mamma och Karin en massa, festat, bråkat med familj och mått illa. Jag tror absolut inte att denna veckan kommer bli bättre....jag har mer att göra i skolan och mer att tänka på. Men förhoppningsvis kan jag få lite råd av Jörrel på tisdag. Jörrel är en ängel för er som inte vet.
Veckan har dock varit fylld med kärlek i alla dess former. Jag och mamma har kommit varandra närmre, KG<3 och jag älskar varandra precis som vanligt och Jobson har fått ge och ta kärlek lite extra med mig denna veckan. 
Hoppas att ni som läser har haft en mer eller mindre bra vecka ni med:)

Igår hade vi riktigt kul, fest hos VG. Tyvärr var inte Lina med:( Men fia, moa, emilia, KG, 2m med mera var där och vi hade det riktigt trevligt. Jag mådde dock inte tillräckligt bra imorse för att kunna gå och se MILK men men:(

Jag vill verkligen inte gå till skolan denna veckan, jag har ingen kraft/ork och jag har heller ingen LUST!
Jag vill ligga hemma, kolla på fillm, dricka te och prata med någon...typ KG! Vad skulle jag göra utan den människan? Allvarligt det är helt sjukt hur bra han är på att finnas vid rätt tid och tillfälle. KMGC kram på dig KG:)

Jag och KG hade en ganska slapp dag idag med tanke på att fredag och lördag hade varit ganska så händelserika. Och vi hade bestämt att denna helgen så skulle vi gå till graven. Så vi tog lilla (stora) Alfons och gick till Lundby Gamla Kyrka där Jerker är<3 Graven är jättefin och enkel...precis som Jerker.
 
kanske lägger in fler bilder strax...bdb funkar ju inte-.-
bye!

Jag är snygg


Skolan

Ja jag sitter i skolan och egentligen ska jag jobba med författare ifrån romantiken, men uppgiften är skitsvår och jag vet inte alls hur jag ska göra! Och någon beter sig som en idiot.

Nyss åt jag lunch med min mamma på Operan, sjukt gott!:D Och ikväll ska vi se första filmen på filmfestivalen, imorgon den andra och plus att det blir fest imorgon! Och jag ska vara snyggast och ha mest roligt!

Asså jag skulle kunna döda vissa människor nu! Allvarlig talat. Slå dom.

bye!None

blä

Asså jaa jag såg fan fram emot helgen och hade tänkt dricka för ovanlighetens skull men så ska såklart allt bara skita sig. På grund av en liten grej. Nu vill jag inte ens vara med. Och dessutom bråkar jag med pappa så jag bör inte dricka för det kommer bara bli en snefylla ändå. Så kul helg för mig. Din ankomst suger och förstör!!

Jag vill ha godis och kolla på film med Bella, bara mysa. <3

bye!

Jobsons

Jag och Bella sitter och skrattar åt allt och ingenting här, vilket är ett tecken på att det är dags att sova för våran del. Idag har varit en tuff och jobbig dag för Jobson och mig:/ Men vi klarar oss igenom det här!

Sitter och tänker på den lilla sötnosen hela tiden(L)

Ringde KG förut och han var hur go som helst bara för att han var överdrivet trött:) Hoppas han är det imorgon också när vi ska mysa! Älskar den killen<3

Nu dog Bella....av skratt måste joina henne!

bye!


Roxy

Det är inte sant, nej nej nej!
Det är fel. Kom tillbaka.
Snälla lilla vännen kom tillbaka<3

Jag vet att det är sent...

...men jag har sovmorgon imorgon faktiskt!:P
Sitter här och myser i min finfina kimono som jag fick i julklapp av min man<3

Idag har jag fått en massa gjort, så duktig känner jag mig!
Först på väg till skolan så träffade jag min gamla handbollskompis Pernilla på spårvagnen, mycket trevligt.
Sedan bråkade jag med några andra FN-delegater i skolan, haha vi är överdrivet serious och alla tar typ allt personligt.

Sedan åkte vi skridskor med hela klassen, vilket var kul eftersom alla verkade ha kul:)
Efter det gick jag och Suss och åt sen gick vi och tränade. Körde slut mig totalt idag, känns jättebra!:D
När vi kom ut från Fysiken så inser Suss att hon inte kommer hem så efter många om och men åkte vi hem till mig med mellanladning på Frölunda Torg. Sedan myste vi hos mig en stund:) Och nu så sover Suss hos 2m:D

Som sagt så sitter jag här och myser ensam...saknar min pojkvän:( han hade tänkt på mig massa idag och ville sova med mig sa han i telefon för en timma sen. Har inte kunnat sluta sakna hans famn sen dess, men imorgon får  jag krama på honom!<3

Mamma har opererats men har massa ont, ska hälsa på henne så hon blir glad imorgon:)

bye!

Bilder

Nu har jag äntligen kunnat ta kort på mina nya inköp, lite långt efter men bättre sent än aldrig:) 




vi

Min Jägare och jag<3

Skooola

Sitter i skolan och skriver på min "enskilda analys av Storbritannien som varumärke", fy faan va kul. NOT!
Men jag är klar snart och kan skicka in den...i sista sekund som vanligt. Nu har jag bara en halv miljon saker till inför FN-rollspelet.
Idag skulle jag och KG ha dratt till UM men så blev det inte, framflyttat till torsdag istället. Men jag har ändå massa saker jag ska göra idag. Träna, åka skridskor (och förhoppningsvis inte bryta handleden som min mamma gjorde igår). Sedan ska jag hem och snacka allvar med min far!

Snart kommer Suss till skolan, tack gode gud för det.

Jag saknar min Morfar och tänker ringa honom idag!

Jag tycker synd om min mamma som ska opereras idag:(

bye!

Söndag

Vaknade med en grymt gosig KG idag igen, alltid lika underbart!<3
Vi vaknade sent, käkade en lugn frukost och sen ringde 2 to the meter och ville leka, så vi gick till Hj Brantingsplatsen och tog buss/spårvagn till Flatås för att besöka vår vän. Hos 2m åt vi nudlar, lyssnade på musik, åt popcorn, skrattade och hade armbrytning:D Sedan åkte jag och KG hem, var och en till sitt. Har ätit sjukt god middag och sitter nu och kramar ut de sista dropparna av helgen. 

Ush jag måste berätta, Magnus ringde förut och berättade att när min mamma och syster hade åkt skridskor idag så ramlade mamma. Hon bröt höger(så jävla typiskt) handled och ska opereras imorgon. De ska operera in en slags platta som ska hålla allt på plats i ett år. Stackars mamma<3

Imorgon är det skola igen, ska åka skridskor, gå till UM och träna med Suss:) 
skriver imorgon igen, har jag tur så kan jag skriva i skolan!:D

bye!

@ KG:s

Sitter hos KG och väntar på att vi ska börja vårat mys med "The Green Mile", chips och Cola. Blir en bra kväll:)
Igår var vi hos 2m, jag drack inget vilket var skönt. Speciellt med facit i hand på vad kvällen hade att erbjuda. Nämligen bråk med pojkvän, stenade oinbjudna (eller ah inbjudna av en ince nykter Julian) gäster och tjafs om sängplats. Istället fick jag, när allt var löst med KG, ligga och mysa i en 120 säng med KG och sedan sova gott.
Btw min älskling förlåt för igår!<3

Jag och Suss har ju kommit på att vi tycker det är tråkigt med fester utan uppklädda glada människor och middag. Alltså inte bara "KRÖK". Det ska ju ändå vara mer än fyllan på en fest tycker jag. Därför tänkte jag och Suss själva ha en fest/middag för våra gemensamma och icke gemensamma vänner, för att få träffa nya människor. Jag ser redan fram emot det trots att det bara är lösa planer!:D

Jag har fortfarande inte lyckats få kort på mina nya kläder:( men det kommer när det kommer. Och eftersom jag inte hittar guldjackan från Gina Tricot så har söta Rosanna sagt att hon köper den åt mig och skickar den )från stockholm alltså). Hoppas hon verkligen gör det!:D

Jag vill bo hos min mor ALLA vardagar ju!

bye!:)
tycker om min pojkvän! och suss!

Skola

Sitter i skolan och jobbar FN FN FN FN! Vi har skrivit resolution idag, yay! Snart ska vi på möte om FN också, jag dör på det.
Men men sån är skolan!
Jag har på mig min nya kjol idag, känner mig snygg som få! haha:D 

Idag ska det vara fest hos 2m i hans nya lägenhet i Flatås (haha). Jag har lovat att komma, så jag måste. Funderar dock på att lämna min fulla pojkvän där och åka hem någon gång inatt. Känns ganska lockande faktiskt. 
Är trött på det där kröka skiten, vill gå på riktiga fester/middagar. 

Skriver mer sen och visar min nya kjol!

bye!

21:03 en Torsdag

Fy på mig. Jag som lovade mig själv (och lite KG) att inte köpa mer saker. Men! Det var iallafall billigt. Först köpte jag en likadan kjol som Elin i min klass har från Indiska (bilder får komma imorgon istället) för 99:- och en (enligt mig) mycket fin BH med matchande trosor till för 98:-
Jag är skitnöjd:D

Idag fick jag också äta min första semla för i år. Jag och KG köpte det på vägen hem och åt framför Simpsons:) Sedan lagade vi asgo middag dessutom, mästerkockar i must say! Nu har mitt älsk tyvärr åkt hem...MEN! Denna helgen får vi äntligen sova ihop igen<3 snacka om att jag kommer ligga i sängen många timmar!

Imorgon har vi engelskaredovisning plus att vi har matteläxa...dock har jag bara gjort halva matten. Alltså 2 tal!! oerhört redig känner jag mig. NOT!

snart läggdags tack gode gud!

bye!

Skolan

Jag vet att jag sa att jag skulle skriva mer igår men....
När jag kom hem till KG lagade vi middag åt och sen deckade vi (väldans mysigt)i hans säng och sov i över en timme.
Det var som en mardröm att sen behöva gå upp och åka hem från mitt gos!
Såklar när jag kom hem var jag superpigg och hjälpte Magnus med att plocka ihop allt till granen och sen städa hela köket som såg ut som jag vet inte vad! Sen kunde jag inte sova förens typ 12 och innan dess låg jag och tänkte på hur det skulle vara när jag födde mitt första barn (Milton) ^^.

Och jag drömde det sjukaste, att jag och värsta fjortisen här på NTI och jag uppträdde för en sjukt stor publik, men jag kunde ju självklart inte sjunga! Haha lyckat. Jag som ville drömma om något gulligt:P

Nej nu ska jag ha Rörlig Bild och snacka med Faktum:/

bye!

Skolan

Jag och Suss sitter i skolan och tar fjortiskort på hennes MacBook...snacka om att skolan är onödig just nu.
Jag köpte en ny ring idag, jättefin! 

Och jag har klänning idag igen, min syster på 8 år sa imorse : "Jag är så glad att du har börjat använda klänning för du är så fin i det!" Dom komplimangerna är dom bästa!<3

Idag ska jag träffa min man igen:) 

Skriver senare idag. 

bye!

Jägarinna

Föresten! Måste bara berätta att jag ska bli jägarinna:) Detta pga mina killar KG, Oscar och Zack. Dom vill så gärna ha med mig så jag kan ju inte säga nej...har redan lovats en plats i samma jaktlag som KG:D
Jag blir så lycklig när jag tänker på det....ska Mc Manus äntligen få en hobby kanske??

Jag kommer ju ONEKLIGEN bli sexigaste jägarinnan ever!

Magnus Uggla

Magnus Uggla får mig alltid glad!

Ja nu är det dags igen för en av mina korta men oerhört värda bloggperioder.
Jag gör en massa nu för tiden...stickar, tränar (nyligen påbörjat iof. haha), går i skolan med min babe datorn. Umgås mer med Suss än någonsin...och vi är likare än jag någonsin trodde!

Jag är lite stressad för att skolan inte gett oss så mycket att göra än, men man vet ändå att det kommer och man får ont i magen! Ja ja man får leka lite MVG fram tills sommarlovet och sen är man fri!

Ja och han den där KG som jag tycker om lite extra mycket finns kvar i mitt liv, men det kommer han alltid vara så:)

Vi har fått ballt lås till toan hos mamma, som lyser rött när det är upptaget! Kolla!:D

RSS 2.0