vecka 20

Hittills har denna veckan varit underbar!

I måndags sprang jag (gick lite) 8km på idrotten. Eftersom att jag gick och stannade en gång så gick det på 51min men jag är asnöjd ändå:D
Efter det åkte jag hem till älskling för att plugga matte. Det gick väl ok.
I Tisdags hade jag 4 timmars NP i Matte. INTE roligt, det var ganska svårt men det gick iallafall bra:) Efter det så åkte jag hem och bakade bröd och lagade mat samtidigt. OJoj vuxenpoäng till mig! När jag hade ätit gick jag en timmes promenad emd Natalie, supermysigt:)
I Onsdags jobbade jag hårt i skolan, de lektioner jag var där:P På eftermiddagen träffade jag 2m och KG och åkte hem till 2m. Vi åt nudlar, träffade Ted, lyssnade på musik, spelade TV-spel, jag dammsög hela lägenheten, åt middag, pusslade, åt chips och somnade. Myspys!
Igår var jag i skolan, jobbade hårt igen och det var riktigt kul:) Efter skolan åkte jag och träffade Karin och Jakob:) Han är den gulligaste någonsin!<3 Han och jag kommer bli kompanjoner! Vi satt på Café Tintin på Linnégatan och myste, sen kom Peter och vi satt kvar en stund. Sen åkte jag hem och åt middag med pappa och Leon.
Jag fick också gjort massa annat, dammsög, ringde Fia, ringde mamma, bada, raka benen med Olivolja, kolla på TV och hjälpa Ann att hitta på ett namn till hennes nya företag:)

Idag börjar jag inte förens klockan 12 och jag ska göra lite smått och gott innan jag drar mig. Ikväll ska vi ha Dionysusfest men jag vet inte längre om jag kommer gå, även om jag vill jättegärna. Men KG och jag har det svårt och så fort vi träffas så bråkar vi, vill inte sabba hans kväll.

Kattungarna är söta iallafall!<3

bye!

RSS 2.0