Sådär

Då var jag i skolan och har fått mat i magen:)

Bikinin:

Klänningen:


bye!

Tisdag

Jag känner att jag har blivit dålig på att skriva inlägg vid slutet av dagen. Beror väl på att jag oftast är upptagen och trött då.

Aja efter en rolig men kämpig idrottslektion igår så åkte jag hem till mamma och duschade, efter ett tag kom mamma och Matilda hem och vi åkte till mormor för att äta middag. Det blev fläskfilé och färsk pasta, mums!
Sedan fick vi Lindt-choklad till efterrätt. Vi stannade inte så länge för vi skulle till Konsum och hämta ut mitt paket från H&M:D
Klänningen och bikinidelarna är nu mina<3 Jag har fotat dem men kameran ville inte conecta sig med datorn just nu så får försöka senare i skolan.

Efter det åkte jag hem till KG för att mysa:) och oj så mysigt vi hade det. Men sen var jag ju självklart tvungen att åka hem och när jag kom hem gick jag och la mig med en gång. Och jag har ju sovmorgon idag så jag är väl utvilad!

Idag ska jag vara med KG igen för vi ska gå till Jerkers hus en sista gång. De som köpt huset börjar att flytta in imorgon:/
Kul för dom iallafall:)
Men jag stannar självklart längre hos KG idag.

Innan allt det ska jag iallafall till Jörrel och sen har jag Rörlig Bild i 3 timmar och idag SKA vi filma...vi vill ha klart det innan lovet och på torsdag har vi ingen lektion. Så idag blir det till att jobba hårt!

Som sagt jag lägger upp bilderna senare och får se när jag hör av mig igen.

bye!

Hello

Nu har jag precis ätit lunch och har två tråkiga lektioner framför mig tyvärr. Förhoppningsvis går det fort...
Jag ska nog hämta Matilda idag, och efter middagen åker jag nog till KG och ger honom en paus i pluggandet:)

Jag har, med påtryck ifrån pojkvän, börjat spela erepublik. Jag har inte uppskattat det speciellt mycket än så länge, men det kommer väl när jag lärt mig något om hur man spelar kanske^^
Aja får se hur det kommer gå för mig:P

bye!

Trött som ett as

Ja det är jag, trött som fan! Jag har haft sjukt svårt att ta mig upp idag, och det kommer vara minst lika svårt att fortsätta hålla mig uppe under dagen. Det är nog för att man ställt om tiden som jag är så satans trött, för jag sover lika många timmar som vanligt. Jag kom hem ganska så sent igår, även om jag åkte direkt efter middagen.
När jag kom hem så var typ hela huset släckt och dörren låst, alla hade gått och lagt sig utom pappa och klockan var typ 21:20! Dom är konstiga som lägger sig så tidigt.

Aja denna veckan lär bli en vecka fullspeckad med en massa kul och tråkiga saker. Jag måste skriva historiauppgifterna, och jag bör börja plugga till själva provet, jag har nationella i svenska och det är en massa småsaker som måste skrivas också. Sen så är jag ju ledig typ halva onsdagen och hela torsdagen vilket är väldans skönt. Och imorgon är det en enda lektion, där vi iof måste filma en hel del men det är kul:D
Idag är nog den tråkigaste dagen för denna veckan; histotia, lunch, samhäll också tråkig idrott för att avsluta dagen med.

Aja nu bör jag tvätta håret, klä på mig, packa lite och sen åka. Jag tror jag kommer komma sent, men jag är för trött för att orka bry mig just nu.

Valön:
Något trötta efter att ha jobbat




bye!

Söndag

Ja jag blev kvar här för middag trots allt. Min familj har redan ätit där hemma för Oscar skulle iväg på träning och jag hade ju inte ens åkt från Valön när dem åt så det var lite svårt för mig att närvara. Men jag lovar mig själv att åka hem direkt efter middagen. Jag har lite att göra för jag ska till mamma imorgon och när jag kommer tillbaka hem till pappa så är jag ensam och har ännu mer att göra. Plus att det blir partey på fredag!

Vårat dygn på Valön var jättemysigt och jättetrevligt:) Vi jobbade väldigt mycket, både hela dagen igår och hela dagen idag nästan. Igår släpade vi träd och eldade, idag släpade vi mest och fällde träd. Grillade korv och marsmallows gjorde vi idag till lunch också.
Igår jobbade vi ända fram tills att det blev mörkt i princip och när vi kom in gjorde vi Afrikana och myste. När det var dags för Earth Hour så släkte vi ner, men eftersom det bara är mörk skog utanför huset så märkte vi inte jättemycket skillnad. Hade varit lite coolare att vara i stan och se skillnaden. Men ja ja, jag får kolla på bilder ifrån olika delar av världen.

Och en underbar nyhet! Karin (min mammas kompis) har fått sin lilla son!:D Jag är så himla glad. Han är jättesöt och väldigt lik sin storebror John. Ska se till att komma iväg och hälsa på dom under lovet:)

Bilder kommer senare...

bye!

Ändå

Nu är vi hemma från landet och jag har mellanlandat hemma hos KG för jag glömde min plånbok här klantigt nog. Ska dra hem till pappa alldeles strax och det är så sjuukt segt att åka buss och spårvagn när man är trött och har onti kroppen efter att ha jobbat hårt i hela helgen. Aja jag har inget val.
Skriver när jag kommer hem sen.
'
bye!

Lördag

Idag ska jag och KG som sagt åka med min familj till Valön och övernatta där. Synd bara att det inte verkar vara någon sol idag. Men man kan ju alltid hoppas att den kommer senare!
Jag hoppas verkligen inte att det är kallt i huset för då kommer jag att dö^^

Vi kommer antagligen elda denna gången också!:D Fett kul är det, haha.

Igår kväll hade vi det jättemysigt. Vi åt chips och choklad och kollade på "Role Models". Jättebra film med Sean William Scott. Efter det somnade vi typ med en gång och det behövdes för så trött som jag varit denna veckan.

Jag är så glad för tillfället! Inte ens att det är söndag imorgon och skola på måndag kan få mig på dåligt humör. För på onsdag så är det nationella i Svenska och när man är klar får man gå och vi har inga lektioner efter det. Sen så på torsdagen är det omprovsdag och jag har inga omprov så jag kan vara hemma:D
Och fredag är ju fredag och då är det partey!

Ann och Pappa och Leon åker på Torsdag dessutom och från och med då och typ 16 dagar framåt är det jag som är bossen i huset:D!

Aja nu ska jag packa klart för snart så kommer mamma och dom.

Ha en trevlig lördag och glöm inte bort Earth Hour ikväll 20:30 - 21:30!

bye!

Dagens

Alltså jag är ju inte så bra på det där med dagens outfit, jag satsar mera på "några dagar sens outfit" funkar det med;)
Detta var iof. igår:P


H&M jeans, Åhléns klänning och tröja från Peak, som är mammas gamla:)

Jag behövde aldrig lämna kameran till Bella, hon ska få den på måndag istället.
Jag åkte till portalen och satt där i en halvtimme bland de CS-spelande nördarna^^ Fan vad dom tar det seriöst asså!
Haha nej då, dom är alltid lika charmiga.

Sedan åkte jag därifrån och satte mig för att vänta på 25an. Och när jag hade väntat i typ 9 minuter inser jag att jag hade glöm min plånbok vid datorerna i skolan. Så jag sprang dit och kollade om den låg kvar och den låg där så fint och väntade på mig! Snacka om att jag hade riktig jävla tur. Det var ju en massa främmande människor på skolan idag!

Aja jag kom iallafall hem hit (till KG) till slut med plånboken i tryggt förvar. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra tills älskling kommer hem, men jag vet vad jag borde göra. Och det är att skriva Historiauppgiften. Men jag orkar verkligen inte för jag är hur trött som helst!


Alltså nu vill jag veta, vad har jag för färg på mina ögon?:O


Ikväll blir det film och mys med min söta KG, frågan är bara vad vi ska se?

bye!

Det var inte så

Det var inte så farligt ändå. Vi gick på tre föreläsningar innan lunch och nu har vi ätit lunch och nu får vi gå hem. Man behövde bara gå på tre föreläsningar och sen fick man gå! Sjukt skönt. Jag gick på en om GP, en om Chalmers (gud vad korkad man känner sig) och en om folkhögskolan som tog slut efter 10 minuter.
Det dåliga är att nu när jag får sluta tidigare så har jag inget vettigt att göra. Julia åkte hem för att sova, alla andra i klassen springer omkring och gör ingenting och alla kompisar utanför skolan är i skolan. Det är ju bara vi som slutar tidigare.
Jag har absolut ingen lust att åka hem till varken mamma eller pappa bara för att det är hemma. (Nu kom jag dock på att Bella ska ha sin kamera idag) Men jag funderar starkt på att åka och hämta KGs nyckel och åka hem till honom och skriva mina historiauppgifter och spela sims^^

Bara han svarar så kan jag åka, men ungen är ju som vanligt seg på den fronten:P

Aja skriver när jag kommer hem till honom sen, lovar!

bye!

Världens segaste fredag

Jag orkade aldrig skriva igår hemma hos KG och sen när jag kom hem gick jag och la mig med en gång. Så trött var jag!
När vi åt middag kom Petra, Anton och Noah och gjorde oss sällskap. Det var som vanligt kalabalik när dom är med, men rolig kalabalik! Innan dess satt jag och spelade sims en bra stund! Jag tycker inte ens att det är kul, men jag fastnar.

Nu sitter jag och Julia i skolan och är överdrivet trötta. ör att citera Julia; hoppas fan att det var värt att komma till skolan idag. Vi har nämligen Framtidsdag idag här på skolan. Typ Chalmers och massa annat är här och ska informera m.m. om man ska läsa vidare eller jobba. Visst kan väl vara lite kul men inte hela dagen och inte om vi måste gå på informationsmöten! Och dessutom så vet jag redan vad jag vill bli!

Jag drar nog och hämtar KGs nyckel och åker hem till honom sen!

bye!

Skolan

Ja nu mår jag faktiskt aningen bättre, är på lite bättre humör. Svenskan var lätt men seg och matten flöt på bra plus att vi tog lunch tidigt och det var asgo mat! Nu ska jag äta mina hembakta bullar också:)

Vi satt precis och pratade under lunchen om olika spökhistorier med mera som vi lyssnade/såg på som barn. Och som vanligt dyker då "När Månen Går med Långa Ben" upp i mitt huvud och Maria blev helt till sig av lycka när jag nämnde den. Vi båda har tydligen lyssnat på den sedan dagis. Jag har dock knappt hört den sen förskolan men Maria hade lånat den på biblioteket och lagt in den på iPoden:D Så hon ska skicka den till mig och OJ vad jag ska skrämma KG med den:) hehe.

Nu har vi bara Rörlig Bild kvar, sedan ska jag bege mig till Portalen. Vi hade tänkt försöka börja filma idag men jag vet inte riktigt om vi har fått ihop skådisar m.m tillräckligt så we will see. Hade varit skönt att få något gjort idag!
För då har vi längre tid på oss att lägga ner på redigering m.m.

Aja hoppas alla fortsätter att ha en bra dag. Hör av mig hemma hos KG sen i guess!:)

bye!

torsdag

Jag är inte på alls bra humör idag. Inte arg bara nedstämd en hel del. Men vi får hoppas på att dagen bjuder på något bra som gör mig lite gladare!
I eftermiddag vet jag ännu inte om det blir KG eller Romelanda. Men eftersom jag är så nedstämd så orkar jag nog inte åka till Romelanda på kalas. Men som sagt vi får se.

Det är ju iallafall skola först. Jag är inte jättepepp på varken mattelektion eller svenska. Dock är det skönt att det är något nytt vi går igenom i matten eftersom det är okej att inte fatta då. Det är det ju inte ett dygn före provet:P

Jag har ont i halsen och det känns inte perfekt nu när våren börjar komma men jag tror att det försvinner under dagen. Man har ju ibland ont i halsen precis efter att man vaknat..

Mer har jag ännu inte att säga.

Hoppas alla får en bra dag!

bye!

Haha

Så nu har vi precis ätit goda våfflor:) mums!


Varje dag läser både Ann och jag Nanok's tips om olika hemsidor med mera i Metro och tänker att "det där skall jag kolla på när jag kommer hem/till skolan/till jobbet. Men vi glömmer alltid av det innan vi kommit till en dator. Men eftersom vi pratade om vårat lilla problem imorse så kom jag nu ihåg att jag skulle kolla!
Idag var det en film från youtube som var på en flygsteward som rappade fram säkerhetsgenomgången. Han hade, som alla andra, tröttnat på det gamla vanliga sättet och införde denna nya metod, haha!
Och sen var det någon smart filur som hade mobilen i högsta hugg och filmade honom:D Tacka det moderna samhället för kamera i mobilen;)

Vi fick dessutom hem Vicky Cristina Barcelona idag. Tänkte kolla på den ikväll, antagligen när min söta pojkvän har åkt hem:) Alltså om inte alls snart!


bye!

Bilder

Eftersom jag haft fel sladd till Bellas kamera ås kan jag lägga in bilder först nu ifrån helgen. Lite sent men ändå...

Jag innan vi gick till Linas 18-års fest:) Klänningen från London, leggings från Topshop och sedan skorna ifrån London.





Söta födelsedagsbarnet

Söndags; H&M shorts, Metallica t-shirt och mammas tunna leggings


Och när jag kom hem igår hittade jag små tjockisar i min säng:)

Jag gillar Lisas pose;)


Vilken liten tjockis hon är:P

Aja nu ska jag väl hitta på nåt tråkigt fram till den tråkiga Svenska lektionen och sen ska jag hem med KG!!
Törstig är jag också:(

bye!

Historialektion

Nu sitter jag på historialektion och försöker skriva en text om Sveriges styre oúnder 1900-talet. Aningen segt när man inte har Word på datorn. Jag har försökt installera det men skiten vill sig inte!
Aja det ska lämnas in om först över en vecka så jag hinner nog klart. Jag är ju ledig nästa torsdag så jag kan sätta mig och skriva klart allt då.

Idag är det våffeldagen och jag ska äta våfflor hemma med familjen och KG:)
Nu har vi världens segaste mediekommunikationslektion framför oss och jag måste gå.

Aja skriver mer sen

bye!

Åh

Hello Good Looking Guy to the left!

Rörlig Bild

Så då var lektionen slut och jag vet inte riktigt hur det gick med idéerna men det är iallafall inte brist på dem:D
Jag och Julia är i en grupp med Anna och Johan som jag aldrig jobbat med förut. Men de brukar ha riktigt bra filmer så det ska nog bli bra och kul!

Nu ska jag strax möta älskling också ska vi åka hem till honom och jag ska äta något! Är jobbigt sugen på mellanmål, som när man var liten:P

Jag har sett till att jag ska få se Harry Potter 5 idag också, hos KG. Hoppas verkligen att det blir av bara! Jag är sååå sugen.
Jag är inne i en Harry Potter-fas. Underbart!

Igår fick jag också veta den tråkiga nyheten att Oscar ska lämna ifrån sig Zack:( Han ska flytta till någon Leif som redan har en gammal hund och som jag tror är jägare. Det blir underbart för Zack men jag kommer sakna honom jättemycket!
Jag saknar ju honom nu t.ex. och då var det inte ens speciellt längesen som jag passade honom en hel vecka.
Men han flyttar först om en månad så Oscar sa att jag fick passa honom hur mycket jag vill fram tills dess.
Så när jag bor ensam med KG under påsk kommer han vara mitt allt i några dagar!<3

Nu hoppas jag att mina saker ifrån H&M kommer snart. Klänningen tror jag inte kom förens i april för den fanns inte på lager men bikinin skulle komma snart:D Det tråkiga är ju att jag inte kan använda kläderna än:P

Aja nu ska jag strax gå så ha det!

bye!

Jaha ja

Nu sitter jag i skolan och har precis ätit en aningen god lunch. Innan jag kom hit var jag hos Jörrel. Självklart kom jag försent och självklart var det på grund av Västtrafik som vanligt. Ingen är förvånad!
Jag har bara en lektion idag, Rörlig Bild i 3 timmar och vi ska börja med en ny grej idag som verkar grymt rolig. Vi ska nämligen ta en scen från en (redan gjord) film och göra den själva. Med egna skådisar, fett kul!
Det gäller bara att man inte tar en för svår scen (som Jasmine sa).

Idag ska jag åka till KG:) myspys. Och jag har tagit med mig en del av de bullar som jag bakade igår som han ska få! Han kommer dö så goda är dom;)

I helgen ska jag och KG åka med mamma och magnus och matilda till Valön lördag till söndag. Får se hur jag står ut med det men det får väl gå.
Nu ska jag iallafall bege mig ifrån datorn och vara lite social mot mina klasskamrater.

Ha en bra dag!

bye!

Lång Dag

Ojoj idag har varit en väldans lång men rolig dag.
Åkte till skolan och hade Svenska och klassråd före lunch, sen hade vi Samhäll och sedan var det roliga idrotten med Beachvolley:D Inte för att det gick så bra för mig och de jag spelade med men vi hade iallafall kul! Det är ju huvudsaken.
När den var slut åkte jag och Julia hem till mig, handlade på vägen och började baka bullar när vi kom hem. Medans degen jäste så åkte vi till Frölunda Torg och jag fick hämtat min lön. Dock drog han av skatt på min lön trots att det är svart. Men feg som jag är så vågade jag inte säga ifrån...

När vi kom hem sen fullföljde vi baket och åt ugnspannkaka till middag med min familj. Bullarna blev oerhört goda! Det får vi göra om Julia:) När Julia åkt hem spelade jag MarioKart med Leon. Jag kommer seriöst aldrig tröttna på det spelet. I dig it!

Imorgon är det hem till pojkvän och mysa som gäller. Tänk att jag saknar honom efter bara lite mer än ett dygn utan honom. Jag är nog lite för kär eller nåt:)

Imorgon kommer det lite nya bilder..har inte rätt sladd hemma men imorgon har jag:D

bye!

Vanlig skola och sol

Ja jag vaknade för tidigt flera gånger imorse pga att solen lös rakt in i mitt rum. Då klagar man inte på att man blivit väckt för tidigt. Däremot somnade jag om flera gånger innan klockan sen ringde. Men när den väl gjorde det var det inte alls svårt att gå upp.

Nu ska jag alldeles strax dra mig mot skolan. Vi har ingen APU längre och det kan jag säga är SKÖNT! Nu vet man vad man ska göra och när man ska göra det. Lärarledda lektioner är så mycket bättre. Plus att det är ju så fint väder idag så skolan kan inte ens få mig på dåligt humör.

Jag vet att jag sagt flera gånger att jag ska gå och hämta min lön men antingen har jag inte kunnat eller så har han inte kunnat. Men idag verkar det som att det kan bli av. Hoppas han inte är sur på mig eller nåt bara...

Aja nu ska jag ringa pappa och sen sätta mig på spårvagnen och läsa Harry Potter:D

bye!

I know

Förlåt för dålig uppdatering under dagen men det har i princip inte hänt någonting idag! Så jag har inget att skriva:P
Men imorgon blir det nog bättre, för då är det ju skola...Yay!
Haha ne men idrotten blir kul imorgon för vi ska spela beachvolleyboll. Och när jag kommer hem ska jag baka bullar duktig som jag är:D

Och jag måste bara säga att jag har blivit enastående duktig på att planera. Det är så mycket lättare när man har allt planerat och när resten av ens nära som blir påverkade av det jag ska göra vet hur kommande vecka ser ut. Det blir liksom inga missförstånd då. Så nu är hela nästa vecka planerad relativt detaljerat och det är bara att köra på:)

Just nu sitter jag och ska boka in mig, pappa och morfar på övningskörningskurs. Det får bli när pappa och Ann har kommit hem ifrån Italien och sen är det bara att köra på:D Jag ser verkligen fram emot att få börja köra bil. Även om några kommer stupa på kuppen;)

Ja men jag skriver mer imorgon, promise!
(Btw jag har redan börjat på Harry Potter 6 nu!!:D)

Sov gott:)

bye!

...

Igår var trevligt och kul hos Lina:) Trots den saliga blandningen utav människor! Jag tog en del bilder men Linas kamera har nog flest och roligast^^ Lägger upp senare idag för nu varken kan eller hinner jag!

Idag kan jag nog inte åka hem allt för sent men samtidigt vill jag inte åka för tidigt heller. Jag och KG ska nog sätta oss och sortera bland frimärken som han ärvt och dricka blåbärssoppa som vi har gjort:) mums!

Ha en bra och solig dag!

bye!

Today






bye!

Hos KG

Så då har vi tagit oss hela vägen till Hisingen, oj så långt, haha.
Nej men jag har inget bättre för mig just nu så jag tänkte visa lite bilder ifrån gårdagen:)
Eller det blir lite från 'torsdags också



Sötsandra var snygg!

Jag gick till Portalen:)



Igår hade jag klänning och jag ska erkänna att det var liiite kallt!



bye!

Solsolsol

Snacka om underbart med sol!

Just nu sitter jag i trädgården och bara njuter av solen, asmysigt är det:) KG sitter inne och kollar på TV. Han väntar på att Jakt&Fiske ska börja. Jag frågade om han ville gå ut på promenad med mig men han lät inte alls pepp så antingen får jag gå själv eller så går jag inte alls..

Jag hörde av mig till aho förut men han är inte hemma i Göteborg så jag kan inte hämta ut min lön förens på måndag tyvärr.

Jag ute i trädgården. Kul att man ser så blek ut:p



Så fort jakt programmet är slut har jag tänkt att jag ska dra med KG in till stan. Jag vet inte vad vi ska göra där men det är fint väder och då är det mycket folk ute. Mycket folk + sol = sant! 
Jag lär väl inte få med honom på fika tyvärr men då träffar jag kanske amanda över en fika istället. Vi får se:)

Asså jag har ett i-landsproblem och det är vad jag ska ha på mig ikväll. Jag vill ju vara fin men samtidigt så vill jag inte vara så överdrivet mycket finare än andra. Och eftersom jag inte känner dessa människor så har jag ingen aning om hur de kommer att gå klädda! Jag har/hade bestämt mig för klänningen med små rosor på, svarta leggings och mina svarta klackskor till. Men jag tycker det känns alldeles för fint och KG frågade "Ska du inte vara finare än så?" (elak pojkvän:P) HAha nee men det gjorde inte saken lättare iaf...

Hjälp mig någon?

Hoppas alla andra har en bra dag idag och gå ut i det fina vädret!

bye!

God Dag

God morgon för en del.

Ja igår kväll hände det inte mycket. Efter skolan drog jag till Portalen och satt och gjorde engelska med dem. Sedan åkte jag och KG hem till honom och skulle hjälpa de andra med att köra saker till tippen, men när vi kom dit var dom i princip klara. Så det enda vi behövde göra var att lasta av utemöbler hemma hos Kjellnerg, nothing else.
Sedan skjutsade Agneta hem oss till mig med VHS/DVD-spelaren:D Så efter middagen med familjen la vi oss i sängen, åt ostbågar doppade i vaniljglass och kollade på Lejon Kungen<3 Dock somnade vi i slutet så vi får ta och se om det.

Sedan vaknade vi, eller iaf jag, ganska tidigt så jag läste mina sista 19 sidor i Harry Potter och nu är den klar!:D Bara de sista två kvar nu. Dock är det skönt att jag har läst ut femman eftersom att den är så tjock!

Idag på dagen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Jag tänkte höra av mig till Aho och se om han kan komma till cafét så att jag kan få min lön. Hade varit skönt, för att låta sin pojkvän passa alla pengarna är jobbigt emellanåt:P Dock bra för ekonomin!

Men ikväll blir det iallafall Linas 18-årsfest och det ska bli trevligt:) Dock vet jag inte om vi kommer ha så jättekul så vi kanske drar vidare till Julian senare.

Aja nu ska jag höra av mig till Aho och sen gå ner och äga KG på Mario Cart innan vi går.

bye!:)

Fortfarande skolan

Vi är klara med filmen och väntar på att få redovisa. Inte för att vi vill men ändå, vi måste ju. Vi alla andra vill ju hellre gå hem nu så fort som möjligt.
Dock känns det så ovärt för mig att dra hem såpass tidigt. Ingen hemma, KG kommer senare till mig och ingen kan hänga med mig hem typ. Och jag måste åka hem i någorlunda tid för jag ska laga middagen idag.

Så jag har tråååkigt! Det finns ju heller inget att skriva när man har såhär tråkigt:P

bye!

Skolan

Fan vad hemskt det känns att vara tillbaka i skolan. Jag verkligen hatar det! Äckligt äckligt!
Jag har iaf klippt lite till våran film nu, inget bra men det är en film iallafall. Och det var det inte innan jag började!

Jag vet fortfarande inte riktigt vad vi ska göra idag men en sak är säker och det är att jag ska ha godis i min mage vart jag än är ikväll! Och just nu är jag så hungrig att jag håller på och dö. Och lunch är det inte förens om en timme och 20 min. Jag kommer ha svält ihjäl innan dess. Men jag kan säkert återuppstå:D

Jag fick låna med mig Bellas kamera i helgen, alltid kul. Den är ju så bra! Så jag tänkte att jag kanske ska fota på Linas fest imorgon, det blir så fina bilder med den kameran. Och det enda jag är bra på att fota är ju människor:P

Aja jag får se vad jag ska göra nu. Om jag går hem och äter lite innan lunchen och möter Suss eller om jag ska sätta mig och inte klippa lite till haha. 

bye!

@ Jobson

Sen jag kom hit har jag typ käkat och myst. Bella kom hem vid typ tjugo i sju och vi satt och snackade lite. Sedan tog jag mig, ensam, en kort liten promenad med kameran innan jag gick tillbaka. När jag kom hem hit så var Sara, Jullan och Lea (som tog körkort idag Grattis!) här och satt i köket med Bella.
Så sat vi där åt glass, kakor, chips och drack te och snacka i över två timmar. Grymt mysigt och kul:)
Efter det åkte vi alla med i Leas mormors bil in till Kungälv där bella skulle handla på Ica Maxi och sedan skjutsade vi hem Sara innan vi åkte tillbaka till lilla Romelanda. Vi har skrattat mycket under tiden dessutom!

Nu måste jag bara ta fram kläder till imorgon innan jag går och lägger mig, kan hända att jag och Bella måste gå ut med Oliver också.

Imorgon är det skola och failad redovisning som gäller. Fattar inte hur jag ska orka imorgon, kommer vara sååå segt och tråkigt! Speciellt efter att jag varit hemma och tagit det lugnt hela veckan. Men jag måste så att vi kan få ett någorlunda betyg för de här tre veckorna.
När redovisningen är över drar jag antingen hem till pappa eller till KG. Sedan på kvällen kanske vi drar till Julle efter att folket varit på Thåström, men jag känner nog för myskväll med min älskling och kolla på Robin Hood mer. Speciellt eftersom att vi ska dra till Lina på lördag:)

I helgen är även min gamla goda seglarlägervän Gösta i GBG så jag ska försöka hinna med en fika eller något med honom:)  (Han är från stockholm så får se hur länge jag orkar med honom;))

Aja dags att bestämma "outfit" som det så fint heter, till imorgon.

Hoppas ni sover gott:)

bye!

Nostalgi

Jag hittade massa gamla bilder på mig och min familj på datorn!









Jag och min supersöta syster!

Jag och min supersnygga mamma!




Jag och matilda i Powerscourt Garden i Dublin


Ann-marie, Matilda, Mamma och morfar<3





Friidrott på Ullevi


Barnkalas på Valön

Astrid Lindgrens Värld



Och de mesta är ifrån slutet av sommrar vilket gör att alla är så underbart bruna på korten! Ge mig sommar och sol nu tack:)


bye!

Torsdag

Nu är vi hemma hos KG igen:P Vi kom hem sent igår och kollade lite på TV innan vi gick och la oss.
Gick upp typ 8 imorse, städade lite och åt frukost och nu är vi här!
KG och Alexandra rensar/städar hela sin vind för att kunna få plats med alla saker och möbler som de ärvt av sin pappa. Det är en hel del och då har vi ju ändå ställt de större sakerna i ett förråd. Förstår inte hur de ska kunna använda allt eller förvara det.
Jag hjälpar självklart till, får typ ta emot allting som skall ner från vinden så länge. Min rygg kommer dö, haha. Men det får det vara värt!

Idag är det såklart Jobson som gäller, ska bli så skönt att åka dit. Jag får ju dessutom åka med Edward båda dit och till skolan på fredag så jag slipper åka seg buss med massa andra jobbiga människor:P
Jag funderar på att ta en lång fotopromenad med någon i familjen idag men eftersom Bella kommer hem sent så får jag se vem det blir med. Tyvärr kan jag ju inte gå ut med Oliver själv eftersom han är så grumpy emot mig hela tiden^^

jag hoppas på en fika eller iallafall paus snart eftersom vi redan fått gjort en del här. Jag skriver mer sen, antagligen innan jag åker mot kungälv. Om jag inte hinner det så skriver jag när jag kommer dit:)

bye!

Ojoj

Tjena vad trött jag är nu. Vi har nämnligen hämtat grejer i Jerkers hus och kört dom till ett förråd och lastat in allt där!
Jag har ont i halva kroppen dessutom:P
Och vi är kvar hos KG men vi ska sova hos mig. Så vi ska försöka pallra oss härifrån med innan jag somnar.
Kan bli svårt!

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Borde nog dra till skolan en stund iallafall. Sedan så får jag åka med Edward hem ifrån stan imorgon. Så slipper jag åka buss iallafall. Vi ska mötas utanför Gothia Towers klockan 5.

Alltså Kenny igår va...den var ju bara så så bra! Jag skrattade massor och det var så skönt! lätt att jag ska köpa den när den kommer ut på DVD. Och jag ska kolla på den massor:)
Förresten så har jag fått en DVD/VHS spelare av Jerker. Varken hos mamma eller pappa har jag en fungerande VHS spelare, men jag har en massa VHS filmer som betyder en massa för mig som jag vill kunna se.
Och nu har jag en!:D Så nu ska jag kolla på Lejon Kunge, Törnrosa, Monsters Inc, Tarzan och många andra bra filmer!

Fast egentligen hade jag ju tänkt kolla på Marie Antoinette idag men jag är så trött så jag orkar inget vuxet:P Jag orkar bara tecknat tror jag:)

Aja nu ska jag försöka slita min älskling ifrån Sims och dra med honom hem till mig, antagligen mot hans mors vilja. men men.

Ha en bra kväll och sov gott inatt!

bye!

Sims

Nu sitter jag och KG och spelar Sims hemma hos honom igen. Även om KG gör typ allt så är det kul att vara med och bestämma vad dom ska göra:P
Vi har en urgullig hund som heter Tosse.

Igår beställde jag lite få grejer ifrån H&M som jag känner mig riktigt nöjd med:D



Det kan hända att det blir mer grejer men inte än så länge...

nu ska jag engagera mig lite mer i Sims här. Och det luktar svenagott här för att Alexandra bakar bullar!

bye!

Lunch

Ja Suss är på väg hit och ska äta lunch med mig och KG. Däremot så åt jag och KG frukost för mindre än en timme sen typ, men vi kan nog äta ändå, haha. Korv med bröd ska vi äta, mums!
Efter det måste antagligen jag och Suss gå till skolan och klippa lite eftersom ingen annan i våran grupp lär göra det.
Segt men så är det.

Sedan hade jag och KG tänkt promenera och gå till konstmuséet innan han/vi måste åka hem till honom och packa grejer.
Vi lär äta middag där också:)


bye!

Kenny

Ja filmen var helt underbar! Och Johan Rheborg var underbar och Björn Gustafsson var faboulus. Och alla var roliga!
Och ja Kenny är fortfarande my big hero<3
Johan och tonårsskådisarna var där, lite kul.

Efter det skulle vi gå och köpa Coca Cola till ikväll och då fick man visst en film på köpet. Jag tog "Marie Antoinette" som verkar riktigt bra. Ville se den när den gick på bio men hann aldrig med det. Men nu har jag ju den hemma:D
Någon som sett den?

Nu har vi ätit varmrökt lax med potatis och rom/rödlökssås och vi är riktigt mätta! Vi kollade på "Bee Movie" samtidigt och den var väl gullig. Nej men bra:)

Nu ska jag antingen kolla på min nya film, sova eller läsa Harry Potter.

Sov gott:)

bye!

Mat och Naturhistoriska

Vi åkte och handlade när vi gjort oss iordning imorse. Vi åkte till Ica Focus och KG skämde bort oss genom att köpa massa god mat!
Lax och grejer:)
När vi kom hem gjorde vi spaghetti carbonara till lunch, supergott som alltid! Efter det vilade vi en stund innan vi begav oss till Naturhistoriska muséet. Där fick vi nog båda en massa massa fina barndomsminnen.



Nu är det inte lång tid kvar! AAAAHHH:D
Kulkulkul!

Jag hoppas verkligen att Johan Rheborg och dom är där nu för det stod det i tidningen att de skulle vara.


Fick precis svar ifrån Idol. Jag, Felicia och Anna Berndtsson ska få jobba som assistenter på Idol i år igen:D
Skitbra och skitkul!

Aja nu ska jag gå och pussa på min pojkvän och kolla på Scrubs:)

bye!

mysmorgon

Hej!

Igår var vi som sagt hemma hos Julian. Det var trevligt som alltid eftersom massa goa människor var där!:)
Jag trodde att vi gick hem tidigt men vi kom hem vid 2 så så tidigt var det faktiskt inte. Vi gick och lade oss nästan med en gång och somnade minst lika fort!

KG gick upp tidigt imorse för att kolla på Jakt&Fiske och sedan kom han och la sig igen och vi myste. Sedan gick vi upp, åt frukost och nu har vi badat och duschat precis.
Jag hann med att beställa bikini och klänning ifrån H&M också:D jättefin bikini, dock svårt att veta om den passar eller inte.






Idag ska vi till Naturhistoriska och ikväll är det Kenny Starfighter:D:D:D

bye!

God Kväll

Hinner inte skriva så mycket. Jag och KG m familj kom precis hem ifrån Jerkers hus där vi varit sen klockan 6 och nu ska vi dra till Julian. Vet inte vilka som är där eller vad som är på g men krök är det väl i guess!
Sen sover vi väl antagligen hemma hos mig.

Min stackars morfar ligger på sjukhus:( inget jätteallvarligt i sig men ändå...Krya på dig morfar<3

Mamma och dom verkar iaf ha det bra i Åre!

bye!

Earth Hour

Det här tycker jag alla ska vara med på!


Om du släcker ner ljuset 28 Mars mellan 20:30 och 21:30 så är du med och röstar för att rädda jorden!
Gör du inte det räknas din röst som att du röstar för Global Warming...

bye!

TV och Wii till frukost

Jag gick upp ändå haha. Jag känner mig som om jag är 9 igen.
Vaknar tidigt går upp och äter flingor med mjölk och spelar Wii:D supermysigt!


Så sjukt tråkigt väder idag:(

Världens godaste kakor<3



bye!

Kan inte sova...

Alltså jag har ingen skola idag så då vill man ju självklart sova ut. Men självklart kan jag inte det utan vaknar halv åtta och kan inte somna om. Så jäkla typiskt mig!
Det är bara på sommarlovet som jag kan sova riktigt länge för då vänjer sig min kropp att somna sent och vakna tidigt.

Efter att jag  varit hos KG en snabbis igår så åkte jag hem till mamma igen och hjälpte dom med lite allt möjligt innan deras avfärd. Sedan så kom morfar och hämtade dem och jag blev kvar hemma tills morfar kom tillbaka och hämtade upp mig och körde mig hem till pappa. Tack morfar:)

När jag kom hem hit så slappade jag bara, kollade på TV och käkade. Sen la jag mig i sängen och äntligen läste jag lte mer i Harry Potter 5. Sedan ringde min söta pojkvän och ville prata men det gick inte direkt strålande för jag var så himla trött.

Nu ligger jag i sängen och funderar på att gå upp. Men jag är så himla trött fortfarande så jag får se hur jag gör!

bye!


Illamående är min värsta fiende

Ja jag och KG drog hem och hälsade på hemma hos min mamma och fikade. Jag tog min medicin då också (när vi fikade) och trots det så mår jag jätteilla av medicinen:( Jag är verkligen trött på att må illa, ingen hit!

Efter en mysig fika där så begav vi oss emot valand där vi träffade Joel, Julian, Sofia och hennes klasskamrat Lisa. Lisa och Fia skulle käka så vi drog dom till Café Vasa där även Emilia mötte upp oss.
Dock fick vi dra därifrån ganska tidigt för KG skulle hem och käka.

Jag hängde på honom (för att hämta min älskade mugg bland annat som jag glömt) så nu sitter jag här och väntar medans han äter och sedan ska jag ta bussen in till stan igen. Jag ska dra tillbaka till mamma med en gång tror jag.
Jag ska sätta mig och beställa kläder ifrån H&M:D Makes me happy!

Sedan ska jag stanna där tills morfar kommer och ska skjutsa min familj till tåget och jag hänger nog på. För då kan jag nog få skjuts av morfar hem till pappa sen;) världens bästa morfar!<3 Och absolut inte bara för att jag får skjuts, haha!
Fråga alla mina klasskamrater som var med den gången då min morfar kom till mig i skolan och hälsade på mitt under en lektion:P

Min snygging på Kornö i somras!:)


bye!

Sunday

Ja god morgon!

Igår blev som sagt en slapp och mysig kväll hemma hos mig med KG:)
Vi åt spaghetti m. älgfärs och kollade på Twilight och Bolt. Twilight var väldigt snyggt gjord men jag blev absolut inte så kär som alla andra blev i Cedric (jag kallar honom vad jag vill). Han är betydligt snyggare och sötare i Harry Potter!
Bolt var också bra fast den är ju inte för folk i våran ålder egentligen.

Idag ska KG hem och göra massa viktiga saker och jag tänkte åka in till stan samtidigt och hälsa på hemma hos mamma innan dom åker till Åre ikväll. Sen får jag se vad jag hittar på resten utav dagen.

Ha en bra dag!

bye!

S.A.T.U.R.D.A.Y

Ja idag är det lördag och som vanligt blir det väl en slapp Lördag för mig och K to the G.
Igår var trevligt och betydligt varmare än sist, ändå hade jag termobyxor på mig större delen av kvällen. Asgött.
Drack inte alls mycket så jag var nykter hela kvällen vilket var ganska så skönt! Nils var med, äntligen:D, och han hade en trevlig kompis med sig som hette Simon.

Idag så är jag och KG dessutom ensamma hemma hela kvällen vilket åter igen är väldigt skönt!

Imorgon åker mamma och Magnus och Matilda till Åre på kvällen. Synd är att mamma tyckte att jag skulle bo hos pappa under tiden de var borta så vi får se hur det blir med det där.
Annars får jag väl sova hos KG nästa vecka:)
Mysigt ska det bli iallafall!

Men nu ska vi gå bort till Jerker och leta upp några tröjor till KG:)

skriver senare idag!

bye!

I forgot

Jag glömde...
Idag:

Svarta jeans ifrån H&M, kofta från H&M och min fina klänning från London med små rosor på


bye!

Friday

Hej igen

Jag är sjukt trött i benen efter att ha gått runt på mässan typ halva dagen och fotat. Men kul var det!:)
Folk hade kommit på massa tokiga, konstiga, bra och onödiga saker, haha. Och många från Sam var där, men jag var besviken på deras insatser, det må jag säga.

Jag fick iallafall köpt en termosmugg av dem från min skola och ett fint armband. Jag är helt kär i muggen, haha. Det verkar de flesta på skolan vara för flera av lärarna har köpt dom och springer runt med dem i handen hela dagarna nu:p
Så dom lyckades minsann!
Min nya älskling kom i en fin låda med rosett på:)




Ikväll blir det antingen jobba på Operan med mamma eller krök vid en öppen eld vid SlättaDamm. Kan inte bestämma mig riktigt, för jag vill vara med KG men det är varmare på Operan plus att jag saknar min mamma lite:/ Hjälp. Bestäm åt mig?:)

bye!

Ny iPod

Här är den nya iPod shuffle utan display och pyttepytteliten. Den pratar om vilken låt det är du lyssnar på. Lite ballt men nej tack!

Idag är en annan dag

Ja alltså jag har inte så mycket att säga eftersom jag skrev allt jag ska göra idag igår.
Däremot kan jag säga att inget riktigt glädjer mig just nu. Jag känner mig illa till mods oavsett vad jag tänker på.
Aja hoppas att ni har en betydligt bättre dag än mig:)

skriver i eftermiddag!

bye!

Blä

Ja det är Torsdag kväll och det snöar som bara den där ute. Vitt överallt. Det hade passat bättre typ den 24e December med all den där snön.

Aja som sagt så fick vi filmat en del idag så efter lunch begav jag mig till Burgården (där folk i min klass filmade Bartender SM) för att lämna en grej till Suss. Då sprang jag på John (våran rörlig bild lärare) som var på väg till UF Mässan (där några andra i min klass var och filmade). Så jag fick komma in med John, Maria fixade PRESS-pass åt mig och jag kunde gå runt och bara njuta av att kolla på folk när de byggde sina montrar.
Massa fräcka grejer som folk kommer på! Förstår inte hur de får dessa idéer, men fantastiskt är det:)

Efter det fick jag sällskap av en trevligt kille till centralstationen (kände honom inte men trevlig som tusan!) och sen träffade jag KG:) Vi åkte hem till mig och jag fick äntligen min efterlängtade medicin! Sedan somnade vi och sov i typ två timmar och sedan dess har vi bara ätit, myst och kollat på TV. En bra och lagom torsdag enligt mig.

Imorgon efter att jag filmat en scen i skolan så tänker jag bege mig till mässan igen och kolla och fota lite. Tänkte låna med mig en systemkamera ifrån skolan och fota på mässan. Alltid kul!

Efter det ska jag hem till KG och sedan är det grillkrök vid Slätta Damm. Vet dock inte hur det blir med det...känner att om jag fortfarande är sjuk så bör jag stanna hemma hos KG och hålla mig varm. Men som sagt vi får se:)

Jag går nog och lägger mig snart. Känner att det behövs!
God natt och sov gott!

bye!

Skolan

Äntligen! Vi har fått en del filmmaterial. Jag och Philip filmade vuxenscenen och temporär gammalscen. Och imorgon klockan nio ska vi få vara med på Karins lektion och fixa tonårsscenen. Och då kan vi redigera halva dagen imorgon:)
Känns bra att vi har fått ihop en del åtminstone. Så vi iallafall kan få betyg, haha.

Nu är det lunch om mindre än fem minuter och det behövs för jag håller på att hungra ihjäl! Efter lunch får vi nog hjälpa Louie med lite idéer till foldern och sen kan vi nog gå hem. Vi kan ju inte göra så mycket mer idag egentligen.
Det är vi inte värda men ändå:P

aja

bye!

Good Day

Ja god morgon. Nu har jag ätit frukost (gröt), klätt på mig och packat så nu har jag bara sminkning kvar sen kan jag gå:)
Jag är fortfarande ordentligt sjuk men jag har massor att göra i skolan så jag måste gå.
Som vanligt har jag haft det helt underbart här det senaste dygnet. Alltid lika mysigt och jag sov dessutom riktigt bra inatt.

Och när jag kom upp imorse så hade Bella skrivit en jättegullig lapp till mig, som fick min dag att bli strålande:)
Bra kompis den där Bella<3

Den fuskisen ska åka till köpenhamn i helgen och shoppa. Och jag får inte följa med:(:P

Idag ska jag iallafall hämta ut min medicin och träffa KG, det blir nog bra för att vara en torsdag.

Today:

God Natt

Jag och Bella har varit ute och gått med Oliver och filosiferat:)
Nu sitter vi och kollar på "Lie to Me" och dricker te, myspys! Jag behöver inte gå upp speciellt tidigt imorgon vilket är väldigt skönt. Jag ska ta bussen som går 08:35 så jag kan sova massa länge.
Stackars Bella måste ta bussens om går 06:50 typ.

Jag är fortfarande minst lika sjuk och hade behövt vara hemma en dag eller två. Men det har jag verkligen inte tid med:(
Får se om jag kan få vila på fredag efter UF mässan eller nåt.

Dock är det nog utomhuskrök uppe vid Slätta Damm på Fredag kväll. Mysigt men massa kläder på!!



bye och god natt!

Min älskade Vän

Vännen! Jag hatar att du har det som du har det just nu. Det gör lika ont i mig som i dig pga detta.
Men med lite tröst och lite tid så ska du se att det kommer lösa sig om ett tag. Håll bara ut så ska du se.

Älsk på dig Amanda Nyström!<3

Äntligen Hemma!

Nu är jag äntligen hemma:) Underbart!

Och vet ni vad? Jag sitter och dricker smoothie som jag gjort utav banan, yoghurt, mjölk och hallon. Mumma!
Julia sitter och flörtar med en kille som är jättegullig. Vi håller tummarna för henne;)

Bella kommer tyvärr inte hem förens vid åtta och Carina inte förens vid sju och Edward inte alls ikväll:(
Jaja.

Jag hörde förresten av mig till f.d. chef idag. Jag ska komma dit i helgen och få min lön. Skönt! Och dom pengarna tänker jag INTE spara. Jag ska införskaffa saker jag vill ha, så det så!



Idag; H&M jeans, Indiska linne, Indiska tröja med luva.


bye!

And I am off

Så nu går bussen strax och jag tänkte börja dra mig emot busstationen. Så om ungefär en timme är jag hemma i Romelanda:D
Det gör mig lycklig! Ska bara mysa där hela kvällen...kan inte bli bättre.

Aja nu måste jag nog gå. Skriver mer sen när jag är hemma hos Jobson(L)

bye!

Skolan igen

Nu sitter jag och Suss i soffan och än en gång gör vi ingenting! Jag förstår inte vad som är vårat problem men när hela gruppen inte är här så går det inte att ta tag i det ordentligt.

Jag har nu då varit hos doktorn och det gick väl bra. Jag kom till en kvinnlig läkare som var assisterad av en utländsk student så jag fick ta alltihopa på engelska. Vilket inte var det lättaste eftersom jag inte kan alla medicinska termer på engelska, men men. Sedan så glömde de bort att kolla resultatet på mitt prov men till slut så löste det sig. 
Och sen så skickade de recept på antibiotika till apoteket till mig.

Nu ska Suss antagligen gå och klippa sig och jag ska följa med eftersom vi ändå inte gör något vettigt här i skolan.

bye!

Sjukling

Ja jag är fortfarande sjuk, dock har jag inte alls lika ont i halsen längre. tack gode gud!
Dessutom ringde jag till doktorn imorse och ska gå dit vid elva. Jag har börjat gilla att gå till doktorn för då får man veta vad det är för fel på en och dom tar hand om en. 
Sedan fick jag tid till det andra också den 1 April.

Nu sitter jag i skolan och Louie njuter av att irritera mig genom att ställa massa jobbiga frågor!
Vi kommer säkerligen inte få gjort något idag heller eftersom halva gruppen flummar runt eller inte är här. Men men vi får försöka göra det bästa utav situationen. Som tur var ska jag ju till doktorn under lunchen och därför är jag inte borta från någon dyrbar tid.

Idag ska jag till Jobson (ja jag tjatar) och det ska bli såå skönt. Där är jag ju så avslappnad som jag bara kan bli. Och det behövs när man är sjuk vill jag lova:) 
Läste precis på Blondinbellas blogg att hon gjort smoothies och jag blev grymt läskad och avundsjuk för det är så satans gott! Men så kom jag på att hemma hos Jobson görs det alltid smoothies, scones, våfflor, pannkakor och annat och eftersom jag ska dit idag så löser det mitt sug efter smoothies:)

Nu är det snart doktorn och sen lunch och sen MÅSTE vi tyvärr jobba:(

skriver mer sen.

bye!

Pics of Today

Jag kände mig lite Serena idag^^



Sandra var söt som vanligt idag!

Jag snodde en bok i skolan, hittade en ny Coca Cola (jag drack den inte) och Louie lekte Metal.




bye!

Mätt men fortfarande ont i halsen

Jag säger bara haha!

Nu har jag och KG varit duktiga och lagat mat till oss och hans familj. Vi gjorde jättegod Spaghetti m. Köttfärssås, mumma!
Men ont i halsen har jag fortfarande...alltså jag blir så satans arg på ont i halsen!!

Min stackars pojkvän har matteprov på torsdag och sitter just nu mitt emot mig och förbarmar sig över att matte C inte är riktigt en dans på rosor. Inte ens för honom^^ du är bäst ändå älskling!<3

Vi hämtade ut Kenny biljetterna förut och dom ligger nu i tryggt förvar i min plånbok. Tänk att man ska se Johan Rheborg irl?:D


Och så bestämde vi (jag och KG) att vi ska köpa biljetter till U2 konserten i sommar!:D Jag är helt överlycklig!!
Först hade vi ju tänkt att vi skulle gå på ACDC när dom kom hit men det blev aldrig av att vi köpte biljetter, och då blev jag smått besviken. Men U2 passar mig nästan bättre för jag har lyssnat mer på dom och sen så är de ju Irländare!
Kan inte bli mycket bättre än så ju!
Dessutom så blir det min 18-års present ifrån älskling<3

bye!


Skolan

Nu ligger jag i en soffa i skolan och väntar på att KG ska sluta. Vi fick inget gjort idag heller. Fast denna gång var det inte pga lathet! Så nu resten av veckan kommer vi ha massor att göra. Och egentligen lovade jag och Suss John att vi skulle vara med och filma på Bartender SM och Kock SM på Burgården, men om vi ska bli klara med våran egen film så kommer vi inte hinna med det. För det är redan Onsdag imorgon och vi har fortfarande inte filmat någontin.
Och på Fredag hade jag tänkt att jag skulle låta mig själv gå på UF Mässan. Det kan nog vara riktigt kul, har hört om en :)
massa roliga saker som folk har gjort!:)

Nu längtar jag efter min gosiga pojkvän. Även om det inte var så länge sedan vi sågs så hinner jag börja sakna honom! Därför är det alltid lika mysigt att få träffa honom:)

Min hals vill jag bara döda för att den gör så satans ont fortfarande. Men det blir doktorn imorgon så jag får nog säga till om halsen också. Riktig sjukling är jag^^

På söndag åker mamma, magnus och Matilda till Åre och är borta en vecka. Jag har fortfarande inte fått något svar av mamma om jag får bo där eller inte medans de är borta. Men det borde jag få eftersom att jag är så gullig och snäll, haha.

Imorgon är det även Jobson som gäller och jag kan inte sluta längta!


Jag och Louie jobbade riktigt hårt idag^^


bye!


Kära Mrs/Mr Vem Vet

Jag har din IP-adress din äckliga lilla räka! Skriv igen och ditt huvud ryker och du får en snabbkurs i hur en ändtarm ser ut!:D


love Anna Mc<3

P.S. Länge leve IPRED!

D.S.

Röda Converse Tove;)

Fy fan vad dåligt jag mår! Min hals är helt invalid och näsan är snorig. Och jag fick inte mycket sömn inatt. Somnade vid nio, vaknade av att KG ringt kvart över tio. Somnade om och sedan vaknade jag vid två igen och kunde absolut inte sova. Jag halvt grät för att jag hade så ont. Så jag försökte med te och värktablett, som hjälpte i typ 10 min. Men till slut somnade jag av utmattning och vaknade vid 6 igen och har varit vaken sen dess. Det värsta är att jag måste gå till skolan idag. Jag tror inte att jag går till Jörrel, har inte tillräckligt med ork.

 Frågan är vad man ska ha på sig idag. När man är sjuk måste man ju klä sig varmt, men jag är inte den som gillar att gå till skolan i mjukisbyxor även om det hade varit skönt. Aja jag kommer nog på något bra.

Idag ska vi som sagt hämta ut biljetterna till Kenny Begins:D och sedan ska jag och KG hem till honom och laga mat och han ska plugga. Jag hade velat mysa men han verkar inte hinna det:(

Imorgon ska jag till Bella om jag inte är allt för sjuk så att jag måste stanna hemma. Men jag tror det ska gå bra, det måste det för jag vill dit!

Aja nu måste jag nog äta frukost och försöka dra mig mot skolan sen.

bye!

HAha

Mr/Mrs "Vem vet" jag tror att DU om någon vill veta om att jag ska dit! Du vill säkert följa med också:)

Nu sitter jag här hemma och gör absolut inget vettigt alls. Vi fick inget mer gjort än planering i skolan idag och jag och Suss drog lite tidigare och gick och tränade. Dock är vi båda sjuka så vi tränade inte så länge.

Efter det åkte vi hem, var och en till sig. När jag kom hem var jag såå onyttig att jag åt glass och satte mig och kollade på Gossip Girl. Sedan kom Ann och Leon hem och vi åt middag. Som efterätt blev det fler avsnitt av Gossip Girl och nu sitter jag här och dricker te och har ont i halsen:(
Ush jag har inte tid att bli sjuk. Massor att göra i skolan om jag ska kunna vara hemma delar av nästa vecka. Vilket jag antagligen lär få vara eftersom jag håller på att bli sjuk...

Jag ska iaf till doktorn imorgon och det känns bra. Han får kolla vad som är fel på lilla mig och fixa det med medicin eller nåt!
Det bästa är att min doktor är väldigt lättsam och rolig. Han är inte så jobbigt strikt och seriös. Sånt som gör patienter nervösa...eller iaf mig. Jag tror att många kanske hade trott att han verkat slarvig men man märker att han kan sina grejer!
Fler sådana doktorer vill vi ha!

ja alltså det finns inte så mycket mer att skriva en regnig måndag som denna så nu ska jag kolla på bilder och drömma mig bort!

bye!

School for the cool

Sitter i skolan med Suss och gör allt annat än det vi borde. För vi borde som sagt filma idag.
Men alla i gruppen har inte kommit än så det kan bli svårt att filma då. Men dom kommer nog snart så då kan vi sätta igång.

Imorse så läste jag Metro på spårvagnen och såg att på tisdag nästa vecka (17 mars) så är det förhandsvisning utav Kenny Begins (Kenny Starfighter) med närvarande utav skådespelarna och regissörer! Alltså innebär det att Johan Rheborg kommer vara där:D
Jag blev så sugen på att gå så jag frågade KG om han ville hänga på och det ville han så nu har jag beställt biljetter. Vi fick riktigt bra platser dessutom! Åh vad kul det ska bli. Jag har väntat på den här filmen jättelänge.

Idag ska jag och Suss träna. Ska bli skönt eftersom det var ett tag sen och man behöver komma i form igen. Sedan ska jag bara hem och det blir nog till att slappa ikväll.

Nu har jag en massa telefonsamtal att ringa:
  • Ringa doktorn
  • Ringa Ungdomsmottagningen
  • Ringa Mamma
  • Ringa tandläkaren

bye!

Min helg i bilder

Festen i Fredags hos Suss
Haha min syster tog ett oerhört fint kort på mamma på hennes kalas:)

KG på våran söndagspromenad idag<3

Amanda i torsdags när vi fikade!


Så var denna helgen tyvärr slut men det kommer ju en ny, som vi redan har börjat planera! Jag längtar redan.
Och på onsdag ska jag till Jobson:D

bye!


Promenad i regnet och matlagning

Ja jag och KG tog oss en rask promenad ner till havet i regnet och det var riktigt mysigt:) en bra söndagspromenad,(nej jag låter inte alls som om jag är pensionär)
Sedan började vi laga middag med en gång när vi kom hem. Gryta blir det och den är inte ens klar än, men det är ju bara för att den ska bli så god som möjligt. Det är älgkött som Oscar varit emd och jagat, som är smaksatt med grönsaker, svamp och kryddor i en enda stor och smaskig gryta. Men som sagt för att smakerna riktigt ska sätta sig i köttet så måste det ju koka länge...vad hungrig jag blev nu när jag skrev detta.

Efter maten åker min älskling hem:( Vi har haft en riktigt mysig helg men det är ändå tråkigt att skiljas åt. Även om det bara är för typ 36 timmar, haha. Men jag tycker ju om honom så mycket så man kan inte låta bli att sakna!

Igår hade vi förresten känt varandra i exakt ett år och det lustiga var att vi hamnade hos Emilia en stund igår (där vi träffades för exakt ett år sen för första gången) och när vi kom hem gjorde vi kladdkaka precis som vi gjorde den dagen. Mysigt tycker jag!

Ush för skola imorgon, även om det är slappt och inga lektioner så vill man ändå inte gå dit. Dessutom har vi fullt upp med att göra filmen denna veckan. Segt som satan men vi måste! Dock kom jag på att iaf 2/3 av filmen spelas in i skolan och då går det ju fortare.

Aja ska se om jag kan hjälpa KG något mer med maten.

bye!

Sunday... again

hoppas alla hade en trevlig lördagkväll och att ni inte är allt för bakis idag!

Själv var jag ju bara hemma med KG, kollade på film och åt kladdkaka. Kladdkaka som blev skitgo! Vi åt precis av den igen och den var nästan godare idag. Vi kollade först på en film om en kille vars tvillingbror (som han inte vet finns) dör och det visar sig att han varit CIA agent och nu måste denne (extremt okapable) ta över hans jobb. Vet inte vad den heter.
Sen såg vi en film som heter "The Rookie" som var typiskt amerikansk töntig.

Idag sov vi relativt länge som jag ville och sen har vi ätit, städat och nu ska vi gå på promenad!

bye!

Kakbak

Nu sitter jag och dricker drink och bakar kladdkaka med min man:)
En ganska så perfekt lördagkväll enligt mig! Vi ska väl chilla och kolla på TV eller nåt. Och jag känner för att vara vaken sent ikväll och sova till typ 2 imorgon:P Men jag lär ju somna typ vid 12 ändå, haha.

Vad gör alla andra en kväll som denna då? Jag menar de flesta i våran ålder festar ju arslet av sig så fort de är lediga men värt att fråga ändå;)

bye!

And Again

Jo jag kom och tänka på en sak. Jag är en extremt nostalgisk människa. Jag vet att man ska leva i nuet och visst gör jag det! Men samtidigt så, så fort en låt, ett program, en film, ett klädesplagg, ett band, en bok eller en person som jag har "haft" tidigare i mitt liv kommer på tal så tjuter jag alltid till av längtan och glädje att bli påmind.
Det är en underbar känsla tycker jag...inget fel med det. Men många säger ju "åh du är så nostalgisk lev i nuet istället". Jo men för att kunna leva lyckligt måste man komma ihåg gånger då man levde i nuet för att vilja fortsätta göra det.
Och om det är någon gång i livet som man var grym på att leva i nuet så var det väl ändå när man var liten?
Man visste ju knappt vad framåt i tiden var, haha!

Aja jag tänker fortsätta vara nostalgisk på ett bra sätt!

Converse är alltid nostalgi:

Och den här boken, den är underbar och det har den varit sen jag var liten!:


Och förresten, kolla vad KG ska få som förlåt-present för att jag bråkade förut idag:)

Ni kan bara gissa vad det är i, men det är ätbart och det är ta mig tusan gott!

Och såhär söt var jag när vi firade mamma idag:)

med kjol och allt!

bye!

18:17

Så nu var kalaset för mamma över och mamma, magnus och matilda har åkt och ska på middag hos mammas kompis Helena och hennes familj. Btw dom har världens sötaste La Gotto!
Jag sitter fortfarande hemma hos mamma och väntar på att KG ska komma. Vi ska ju som sagt dra vidare till Emilia en kort stund och sedan hem till pappa.

Pappa ringde förut och påminde mig om att dom skulle på maskeradfest ikväll. Så det blir bara jag och KG hemma ikväll. Det kan vi nog behöva:) Frågan är bara vad vi ska äta till middag. Förslag?
Jag känner att jag är sugen på att äta eller göra något speciellt men jag har ingen aning vad. Knepig känsla.

En rolig grej som jag har gjort! Det är att jag har tagit ett tomt litet anteckningshäfte och skrivit "När jag blir stor..." på och där i skriver jag saker som jag lovar/lovat mig själv att göra och inte göra när jag blir vuxen och skaffar familj.
Jag vill inte nämna det som står i men det handlar om hur jag ska vara mot mina barn, vart jag ska/vill bo och andra saker som jag planerar och planerat som jag vet att jag kommer glömma bort om jag inte skriver upp det.
Smart va?:D


bye!



God morgon/dag

Good day!

Igår var nice, god mat, dricka och trevligt sällskap. Dansade bort lite fett gjorde jag och Suss också;) Det kändes gött!
Jag och KG hade ju planerat att dra hem på kvällen men när vi la oss för att vila så somnade vi och orkade inte åka hem sen när KGs mamma ringde. Vi sov halvbra och åkte hem nästan direkt efter att vi vaknade.
När vi kom hem till KG så gick vi och la oss igen eftersom vi var så jädrans trötta fortfarande, men somnade gjorde vi inte utan det fick bli mys istället!:)
Och nu har vi lagat och ätit en dunder frukost, inte så nyttig men god och mättande. Det fick bli lite mera matigt eftersom klockan var så mycket.

Idag ska jag antagligen fira mamma med "släkten" och sen ska jag och KG dra till Emilia där dom har förkrök och sen åker vi väl hem eller går på bio:)

lägger strax upp bilderna från igår!

bye!

Hello

Så nu har vi haft våran redovisning, som gick riktigt bra, haha, och fått sluta. Dock måste jag ändå vänta på KG för vi ska hem till honom och han slutar inte förens 15:20 och jag orkade inte sitta i hans skola så jag valde att stanna här en stund.
Så nu har jag suttit här och kollat på fina grejer på asos.com (fan man kan inte länka!) som jag vill ha och tänker införskaffa när jag fått min lön!

Jag har ju redan en jacka med typ samma material men denna är ju så fin!

Väskan är iof från Lindex som jag såg där igår med Suss, den ska nog också bli min.

Asså ja jag är kär! Det bara skriker sommar om den dessutom!

Fast mest av allt vill jag ju fortf ha H&M väskan, och den ska bli min!:D

Ikväll är det som sagt fest och jag hatar att min kamera inte funkar som den ska och att den tar extremt fula bilder. Så ny kamera är ett måste, men alla tjatar om att jag ska ha en systemkamera som jag itne ens kommer utnyttja till fullo.
Men jag tror Joel har med sig kameran ikväll så det är nog lugnt;)

Vet inte om jag hinner skriva mer idag. För jag ska bara hem till KG en stund och då ska vi koncentrera oss på att mysa:)<3
Och sen är det till Suss vi ska och äta middag och festa.

Så ha en trevlig fredag:)

bye!

Lunch

Nu har vi lunch och jag sitter och äter godis med Suss i mac-salen. Vi har faktiskt varit duktiga och ätit lunch innan vi åt massa godis! Så nu kommer vi förhoppningsvis inte få ont i magen:)

Vi ska ha redovisningen vid typ 13:30 och vi är helt klara. Snacka om segt att sitta här till dess!!
Men jag har inget val egentligen så jag kan lika gärna sluta klaga:)

Jag tänkte iaf kolla runt och se om jag hittar saker som jag ska köpa på internte:)

lägger upp det här sen.

bye!


Good Day

Grattis mamma!:D

Jag är sjukt trött och sitter i skolan med massa tid fastän vi är klara med det som ska vara klart idag. 
Jag har min laptop med mig idag men så jävla självklart så har adaptern trillat av så jag kan inte ladda datorn här. Bajsigt segt eftersom den lär ladda ur innan jag anser att jag är klar med den. 
Fast blir det riktigt nödfall kan jag ju alltid gå hem till mamma på lunchen och hämta den. 

Igår träffade jag amanda och åh vad bra det var! Träffade henne med tillhörande pojkvän på vasaplatsen men sen fick han lämna oss och vi gick för att fika på Espresso House. Där fastnade vi i typ 3 timmar och sen fick jag en rundvandring på Rudebecks. Min skola är grymt mycket finare;)
Det får göras om snart Amanda!<3

Idag är det fest hos Suss som gäller med gänget och Caroline. Fast först ska jag hem till Johnsson och säga grattis till Alfons som fyller 14 (98) idag! Gammal vovve nu.
Sedan är festen hos Suss mamma så det är inte alls långt ifrån KG, så antagligen sover vi hemma hos honom ikväll.

Det började med kjol men slutade såhär idag:


bye!


22:11

Så nu har man varit på Sissela Kyle. Riktigt rolig är hon!

Och det är så underbart att gå och sätta sig rakt upp och ner på en stol med en komiker framför sig och bara skrika av skratt med en massa andra människor. Jag LOVAR att du glömmer alla andra problem i världen under den tiden du är där. Tro mig jag testade idag!

Imorgon är det fredag och jag får se...asså jag orkar inte skriva mer nu. Jag har inget vettigt att säga och är trött och förvirrad. Men i'll be back on track imorgon!

god natt ni som läser och sov gott:)

bye!

Heeej!

Nu har vi varit ute och fotat till vårat APU-projekt. Det blev en hel del bra bilder. Långsökt blir det men det kan inte hjälpas!

Sedan blev det en hel del "egna" bilder som vi bara kommer ha till oss själva.
Smakprov:




haha!

bye!

Mm

Typiskt. Ann skulle träna just det tiden som jag skulle ha tränat med Ph. Men jag får gå och gymma själv sen, för jag måste verkligen träna. Jag måste komma igång igen innan jag lyckas bli sjuk!
För jag brukar varje år någon gång i Mars få en rejäl förkylning i form av typ halsfluss. Men i år ska jag försöka hålla mig borta från det hade jag tänkt!

Och Amanda den lilla bajsungen har inte på sin telefon så jag vet inte om vi kan ses idag eller inte! Så sätt på telefonen my darling!
Jag blev så besviken när vi inte kunde ses i tisdags:(

Och för övrigt så skulle inte lite kattungar och sommar sitta fel nu!


...

Ja jag kom iväg till skolan i tid idag. Jag var här klockan nio och det var faktiskt skönt att ha en tid att passa idag, haha!
Nu ska vi jobba med vårat "härskartekniker" - projekt. Det är ganska segt och vi kan inte börja filma förens nästa vecka.
Men jag får väl skriva manus riktigt noggrant så att det går fort och lätt att filma.

Jag hoppas att jag ska kunna gå härifrån vid tolv så att jag kan träna. Och jag hoppas verkligen att Ann har kortet på jobbet. Annars är jag körd! Men det går nog bra:)

Just nu har jag typ inte lust till något alls. Inte bara saker som jag måste göra utan jag har inte ens lust att göra roliga saker! Jag vill inte ens ha helg. Jag skulle kunna tänka mig att jobba i skolan hela helgen bara för att bli klar med allt vi har att göra. Och sen vara ledig typ vecka 12 som jag sagt. Men det går inte att bli klar.
Men glöm att jag är i skolan hela vecka 12. No no way!

Jag ska väl förmodligen jobba i helgen ändå. Iallafall någon av dagarna och då blir man ganska så låst iallafall halva helgen. Men som sagt det gör inget för jag har ingen lust att hitta på speciellt mycket i helgen!

Aja nu ska jag se om min grupp kan få något gjort.

bye!

21:16

Nu har KG precis gått. Matteprovet gick väl sådär men det spelar ingen roll för jag sänker mig inte från mitt VG jag fick i fredags. Så det är coollugnt!

Idag var en ganska slapp dag vilket var skönt. Men imorgon ska jag se till att komma iväg lite tidigare till skolan. Jag vill inte tappa rutinerna helt bara för att det är APU. Fast 9:00 är ju inte så farligt för en Torsdag.
Det blir äntligen träning imorgon också som jag sa förut. Det behövs vill jag lova!

Och sen på kvällen imorgon är det Sisela Kyle som gäller!:) Ska bli riktigt kul faktiskt.

Och nu börjar jag bli rädd och tappa hoppet. Jag anklagar inte någon av oss men jag är rädd. Men jag klarar inte att leva så. Jag har varit varsam med sånt länge i mitt liv och vill få fortsätta vara det. Men utan att förlora människor jag tycker om.
Men eftersom att dessa människor tycker att jag är "lama laman" (för att sno uttryck från 2m) när jag inte partajar så kanske jag får betala för det genom att bli av med människor jag tycker om. Men why the unhappy face? jag har ju gjort det förr och unhappy face hjälper INTE!

Amanda hoppas jag på att få träffa imorgon. Och henne behöver jag ALDRIG bli av med!:D

bye!

Asså åh!

Mina kusiner, jag blir så glad över att se dem. Hittade bilder på Mölndals Hockeys hemsida.
Gruppbilden här; Carl i mitten, lite och blond. Och den söta lilla isprinsessan med skylten är Vilma:)

Carl



Grym är han! På något sätt har han ärvt sin grymhet av mig. Jag vet inte hur för vi är de enda i släkten som är grymma.
Men jag lovar det är så:D

bye!

Hemma

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det har hänt en hel del sen jag senast skrev, och det var igårkväll!
Jag varken vill eller orkar ta allt här men jag kan säga att jag har halvt sagt upp mig och jag sov hos Ph inatt. Väldigt otippat det vet vi alla, men stort tack Philippa:)

Nu är jag hemma hos mamma, har duschat och gör mig i ordning. Ska till skolan och fota med min grupp, sen ska jag skriva matteprov och sen hem med KG. Idag blir det sängen tidigt för det blev för lite sömn inatt.
Dessutom ska jag träna imorgon (step med Ph som hennes mamma håller i) och gå på Sisela Kyle på kvällen. Så det blir en lång dag imorgon.

Och jag ville hinna träffa Amanda men det hinner jag inte och jag saknar min Morfar!<3

bye!

Asså

God! Amanda ringde mig precis! Jag skulle kunna döda för att få träffa henne nu! Alla roliga kommentarer (som sagt) och hon pratade om gamla minnen! Hon måste tyvärr plugga en massa men jag ska nog åka och överraska henne om en stund.
Bara för att hon är en av världens bästa vänner!

Love på den tjejen!

I...

I MISS YOU!


Amanda!

Nu har jag och Suss kommit med i en grupp för vi ska ha grupparbete i skolan under APU:n. Jag och Suss ska göra en kort film på typ 30 sek. Orkar inte förklara, kan visa när den är klar istället. Men jag tänkte att jag kör på att bli klar med filmen nästa vecka så att jag kan vara ledig måndag - torsdag vecka tolv.  Det är då jag kanske är ensam hemma hos mamma också!

Jag är sjukt nervös inför att ringa!

Senare ikväll vid sjutiden ska jag träffa Amanda och fika på franska bageriet. Längtar för jag har saknat henne något så enormt sen vi sågs sist! Amanda är en sån tjej som alltid kan få mig att skratta med sina roliga teorier hon har om allt här i livet. Och jag har mobbat henne en del för hennes teorier genom åren men det har inte gjort henne något illa:p

Om du vägrar prata om det, kommer det aldrig att sluta. Och om det aldrig kommer sluta, kommer säkert vi sluta.

bye!

P.S. Ge mig Amanda nu!
D.S.


Today

Mitt hår var värsta fint idag! Vad lycklig jag blev!



Och mamma hade hittat sina gamla fina armband:)


Skolan

Nu sitter jag och äter lunch med Sofia i skolan. Det var ganska gott faktiskt. 
Jag var precis hos Jörrel nu innan och det var himla skönt att få prata om allt. Allt som känns jobbigt blir oftast bättre. 
Dock är det ju faktiskt inte så mycket som är jobbigt för tillfället och det är skönt. Det enda som är jobbigt är det med jobbet.
Men jag och Jörrel kom fram till att det är bäst för mig att faktiskt säga upp mig. Eftersom att jag mår så dåligt över det och är stressad hela tiden.

Suss kom inte till skolan idag och jag vet inte vad jag ska göra nu under de tre veckorna. Jag ska prata med John alldeles strax om vad jag ska göra. Och som jag sa förut hoppas jag på att få göra det jag ville göra.

Jag förstår inte varför, men jag är grymt trött. Jag sover ändå i snitt 8 timmar varje natt men ändå är jag trött. Jag kanske borde gå hem och sova en stund idag. Magnus är ju hemma och sover så då kan jag också göra det.

Om jag lyckas säga upp mig innan helgen så ska jag försöka hinna gå på "Män som hatar Kvinnor" med Suss och KG. Någon mer som vill hänga på? The more the merrier!

Nej nu ska jag gå och prata med John!

bye!

Ush

Ush på vädret och ush på mig som inte hinner skriva. Jag var med KG igår och fick äntligen sett "Requiem for A Dream", sjukt bra med snygga bilder. Dock var den lite väl äcklig på sina ställen men sånt måste man väl ha med!
Efter att ha sett den så vet jag nu vad för slags bilder jag ska ha med i min film som jag har tre veckor på mig att göra nu!

Vi fick också väldigt god mat hemma hos KG igår. Våran favorit potatisgratäng med fläskfilé till! Mums!
Dock slutade kvällen pissigt och det är det fortf på den fronten. men men, jag försökte iallafall.

Idag har jag redan lyckats uträtta två saker; jag lämnade Matilda på skolan och har lämnat träningskortet till Ann på hennes jobb. Nu är jag hemma en sväng och ska snart gå på möte med Jörrel, sen är det skola. Jag har faktiskt ingenting emot att gå till skolan idag, det känns helt okej. Det är bättre än jobbet iaf!

På tal om det, jag ska nog säga upp mig. När det blir det vet jag inte, men helst innan helgen. Jag skäms lite eftersom morfar var så snäll och fixade detta jobbet åt mig. Men varken han eller jag kunde ju veta hur det är att jobba där. Men Morfar är så snäll så han lär inte bli arg, utan snarare fixa ett nytt jobb åt mig, haha. Min morfar är bäst med andra ord!<3

Hoppas ni har en bra dag! Jag skriver mera i skolan sen, jag tar med mig laptopen:)

bye!

nej

det här kan väl knappast varra bra. Jag har sån ångest över jobbet att jag inte kan sova. Snälla jag vill inte!
snälla hjälp?

Jag är så sjukt stressad.

Photos from my Weekend

Ja nu tänkte jag att jag kunde lägga upp bilderna från i helgen. Den har mestadels bestått utav hårt arbete, god mat och KG min älskling:) Så jag ska inte klaga!
För det första var det ju då Valön; hacka sig fram igenom isen:

en söt pojkvän i min mammas flytväst:

en trött KG:

en trött Magnus:

och en trött jag:


Man kan inte annat än tycka om det, dock är det bättre på sommaren!

Också hittade jag mina gamla mysbyxor ifrån H&M:


Så nu ska jag lägga mig i sängen, kolla på Gossip Girl och läsa Harry Potter innan jag ska ta mig en rejäl skönhetssömn (jag tänker ta sovmorgon imorgon) innan jag ska upp och gå till första dagen av tre veckors slapp skola!:D

sov så gott ni med, ni som läser:)

bye!

Hemma

Så då var man hemma från jobbet. Shit vilken dag. Lönehelg och då bara måste alla åka till frölunda torg tydligen.
Dock lyste min pojkvän upp dagen genom att komma och fika på mitt jobb:) han fick en latte med ett hjärta på!<3
Asså jag kommer inte orka detta speciellt mycket länge till. Visst jag har inget att jobbet är jobbigt fysiskt. Men den miljön som man är i är så fruktansvärt påfrestande. Jag vill hitta något innan nästa helg eftersom jag sa att jag kunde jobba både lördag och söndag. 
Men jag kanske jobbar dom dagarna och sen slutar. Men denna veckan som kommer ska fanemig gå åt till att leta nytt jobb.
Kan man säga upp sig när man vill när man inte är riktigt fast anställd?

Aja nu ska jag mysa med pojkvännen min. Senare ska vi alla (inkl KG) äta middag med Oscar och Zack.Myspys!:)

Suss kom till skolan imorgon, i need you to spice up my life!

bye!

Sunday

Hejsan!

Har precis käkat frukost, ska ju jobba idag:/ Men men, pengar är bra!

Igår var vi som sagt på Valön med Magnus och det var härligt att vara ute för det var så fint väder. Vi eldade och högg ner småträd och oj vilken träningsvärk jag har idag. Plus att jag knappt kan använda mina händer för jag har så mycket småsår på dem. Lyckat!
Det som var riktigt jobbigt var att ta sig över med plastekan (vi har inte lagt i de andra båtarna än) genom is! Jag och KG fick sitta längst fram och hacka oss fram hela vägen.
Men mysigt var det ändå och man kände sig riktigt duktig igår kväll.

När vi kom hem käkade vi middag med Leon, Pappa och Ann, kollade en stund på MF och sen gick vi upp och kollade på film (The Thin Red Line) och käkade chips. Dock somnade jag typ 2 timmar innan filmen tog slut, haha. Så min stackars pojkvän fick kolla själv:P

Jag har bilder från igår, lägger upp dem senare för nu måste jag bli klar så att jag kan åka till bajs jobbet.

bye!

RSS 2.0