21/8 -08

Hellu!

Idag började skolan igen. Dock gjorde vi inte speciellt mycket. Kom dit, fick papper och busskort and that was it for today!
Sedan stannade några av oss och kollade på de nya små ettorna, och shit vad nervösa dom var. haha stackarna!
Fast alla vet vi ju hur det känns. Oftast bedrövligt!
Jag,Slavko och Felicia var hos John och klagade på att vi inte hade fått någon lön när vi jobbade på gbg-kalaset. och bäst som bara John är så ska han ringa David;) Dagens bästa var ändå att jag&felicia fick byta från text till rörlig bild!:D
lycklig är jag!

Imorgon ska vi TYVÄRR åka till slottskogen och spela brännboll typ, blir inte fullt så roligt. Men men man kanske ska vara lite aktiv andra dagen i skolan för året....eller inte!

Jag var hos doktorn idag också, gick "bättre" än jag trodde. Jag slapp ta prover för det jag hade och det var väldas skönt! As go doktor var det dessutom. "Tabletterna räcker inte hela doseringen ut, men det är egentligen skit samma!"
Snäll som min pojkvän är så var han ju med mig hos doktorn, men det enda han behövde göra var att sitta i väntrummet, aningen onödigt för stackarn!

Iallafall efter det gick vi till apoteket och hämtade ut min medicin, tack gode gud för att jag är frisk om 5 dagar. Det gör så äckligt ont det här!

Nu har jag sådär ont igen, måste vila eller nåt. Ha(r)de!

!!

Men det är ju 11e!!!!!!

Hellu

Yes! Nu har jag fått Oscars rum:D Så gött med större rum, mums!
Där inne kan man iallfall andas:D!

Igår kom familjen hem ifrån Italien och det känns asgött att slippa ta hand om allt själv. Plus att jag slipper tänka på kattjävlarna hela tiden.

På tisdag börjar jag, felli, kim och slavko att jobba på Gbg-kalaset:D Fett kul ska det bli!
Vi ska filma och hjälpa till med artister och arrangemang på götaplatsen där dom ska ha en stor scen. Än så länge ska jag iaf filma på tisdag och då ska jag filma moneybrother och Miss Li;)

Idag fyller min syster åtta år och jag får inte vara med på hennes kalas:(
Ha en bra dag lillasyster(L)

/Mc Manus

5 Augusti

Haha jag är ju verkligen sämst på det här med blogg. Men men, hinner man inte så hinner man inte!
Hittills kan jag ju säga att jag har haft ett underbart sommarlov!
Jobbat tre veckor, varit på Valön och kornö, varit i Italien med Fia och familjen och varit i Blekinge med KG:D
Nu känner man ju dock hur nära skolan är, ush säger jag bara! Visst det är kul att träffa "alla" igen men det är ändå sämre än sommarlov.

Måste bara berätta vilket helvete det har varit sen vi hämtade hem kattungarna. För det första så när vi skulle ta hem dom så fick inte Lisa plats i buren så jag fick sitta med henne löst i knät hela vägen hem från Onsala!
Sen har dom krashat hela huset i princip dom jävlarna!

Idag ska jag dessutom få träffa min älskling Felicia:D Vi ska äta tårta, kolla på film och leka med kattungarna:)

Ska hjälpa morfar med en grej.! Puss hej!

RSS 2.0