Jag kom på en sak...

Jag ÄLSKAR Flogging Molly och Dropkick Murphys!


Förlåt för dåligt uppdaterande!

Idag har varit en dag med en massa krångliga bråk:/ Men allt har löst sig nu iaf:)

Jag var duktig i skolan och jobbade på som en häst...eller nåt! Imorgon kommer vara så sjukt seg, vill inte ens tänka på det:(
Efter skolan ska jag iaf få träffa älskling igen:)

Om en stund så ska Emma och Marcus komma förbi och säga hej:) Det ska bli mys, dock är jag nervös eftersom jag inte träffat emma på hur länge som helst! Saknar henne så det gör ont!<3

På fredag så kommer Elle och Fia hit:D Vi ska gå på Håkan och mysa och fota!<3 Saknar Fia så jag dör, hinner ju fan inte träffa någon längre:( Jag kanske är lite för mycket med KG....men jag kan inte få nog av honom!

Kram

mm

Bara för att jag inte räcker till

top model believe it or not

haha ja jag sitter faktiskt och kollar på top model, lite kul är det allt. men faan, tv 3 fuckar. den blir svart typ var 20de sekund!
Jag är hemma idag, vi har ju egentligen bara en lektion, rörlig bild och min grupp är klar med våran film så vi är hemma idag allihopa. Felicia ska komma hit och vi ska promenera, fota och dricka te:) 

Bella sov här inatt, det var mysigt. Hon är bra rolig den tjejen!
Sova med KG är det absolut bästa som finns! Jag skojar inte, ni borde testa! Ligga i hans famn, mums<3!

Kom hem älskling...!

Älskade Kornö

Jag önskar så mycket att jag fick ha dig kvar. Att jag alltid fick återvända dit. Men det går inte nu. Aldrig mer.
Får glädjas åt Gustafsson istället som nu är ägare av "mitt" hus.
Egentligen ska vi få låna det men det klarar nog inte jag.

:(

Kallt

Men fuck att det har blivit kallt igen!:(

Idag kommer iallafall Bella med hem:D(L)

Fia<3

Förut var vi på liseberg, det var askul och asmys:)

Nu pratar jag med Fia i telefon, she is wonderful!<3<3<3

åh herregud

Jag och KG har varit ute och...tro det eller ej....SPRUNGIT! Grymt duktigt, ska fortsätta med det varje dag nu!
Dock fick jag jävligt ont i halsen ett tag, men det gick över och jag kunde springa en kilometer till:D

Idag ska vi dessutom gå på liseberg, jag , KG och Leon. Inte för att jag gillar liseberg speciellt mycket men ändå:)

Imorgon kommer Bella komma hit och äta, springa och sova med oss:D

Skriver nog mer sen:) Puss på felli btw, som är stark!

Bye!

P.S. Jag älskar dig och hatar att bråka med dig så som vi gör nu:/

Soccer ma'm

Haha sitter hemma och kollar på "extra extra" med KG och Leon sover tungt i sin säng. Haha jag och KG sköter oss riktigt bra som "föräldrar":D Jag är trött och min pojkvän lyckades precis med sin programmering....nu ska vi bada<3

KG ÄR BÄST!

Haha min Christoffer är så satans bäst!

Han gick hela vägen hemifrån sig i Tolered till mig i Vasastan, nu ikväll! Jag snackade med honom i telefon, och helt plötsligt ringer det på dörren, så då säger jag till KG att han bara ska vänta emdans jag öppnar. Men då bryts samtalet och när jag med förväntningar att Magnus ska stå där öppnar dörren och KG står där blev jag helt sjukt skrämd! Sedan slängde jag mig över honom såklart : ) Belöningen blev iskall LOKA och en överlycklig flickvän<3!

Älsk på dig Christoffer Johnsson!<3

Skola och Doktor

Nu är jag tillbaka i skolan, inte för att jag mår bättre idag men jag har mattelektion och måste gå. Jag vägrar missa en mattelektion!
Efter gårdagens händelse så har mamma bokat en tid åt mig hos doktorn idag, jag vill inte gå. Men jag måste, kan vara bra så slipper jag oroa mig iallafall.
Fast nu slog det mig att jag kan ju inte sluta oroa mig om det är något allvarligt. Men låt oss hoppas att det inte är någon fara!:)
Allt jag vill just nu är att ligga i KGs soffa med KG och spela SPORE<3 Dricka te och sen byta spel till sealhunter, vilket han och jag är kickass på!

Imorgon börjar himmel/helvetet! Pappa och Ann åker till Italien och jag&KG blir ensamma kvar med Leon hemma i en vecka. Det bästa är att Ann har fyllt kylskåp, frys och skafferi med en jävla massa mat!:D Sånt gör mig lycklig.

På lördag har Leons fotbollsklubb IF Väster dag och jag måste vara där delar av dagen, det suger gaaanska hårt! Men sen på söndag ska hela "familjen" gå på liseberg, haha jag som hatar Liseberg^^

Nej nu vill jag hem:(

Alexandra

Tack Alex! Snällaste alexandra köpte med sig lunch hem till mig idag, och till sig själv. Så kom hon och satte sig och åt med mig!:D Dagens snällaste!

Alfons Johnsson

Tack till Alfons....


...som låg och myste med mig i soffan..

Asså ush!

Imorse när jag vaknade hemma hos KG hade jag en obeskrivlig mensvärk.
Men som vanligt så skiter ju jag i det, ligger kvar och försöker somna om. Men inte gick det inte. Så jag gick upp för att gå på toaletten istället, vad händer då?
Jo när jag först kommer ner till undervåningen så tänkte jag att jag skulle käka värktablett, men jag kom inte så långt.
För jag var tvungen att springa ner till toan i källaren för att jag trodde jag skulle spy eller nåt.
Men så enkelt var det inte, nej utan jag mådde bara illa och jag var halvt borta. Jag kunde knappt röra mig.
Så helt plötsligt låg jag på golvet och kunde knappt andas. Också helt plötsligt svartnar det för ögonen och jag lyckades slänga mig ut från toaletten och trillade ihop på golvet där, och låg där tills jag kunde pallra mig upp till undervåningen.
Men där trillade jag ihop på golvet igen utav smärta, och fick därför ropa på KG så att han kunde komma och rädda mig.
Tack gode gud för honom säger jag bara<3

Så därför blev det ingen skola idag, sitter fortfarande hemma hos KG, vågar inte åka buss när jag mår som jag mår. Får se om jag lyckas ta mig till skolan lite senare, det är ju pinsamt att sitta hemma när alla andra är i skolan.

RSS 2.0