Asså USH

ALLA jävla känslor som finns i mig nu tar kål på mig...

Operan..

Igår slutade jag som sagt klockan tio i skolan, så när Suss lektion var slut gick jag och hon och åt lunch på Pita...supergod mat!
Sedan hade hon fler lektioner så jag gick tillbaka till skolan med henne och sedan började jag traska längs vattnet bort mot mitt nya smultronställe; GöteborgsOperan!
Den senaste veckan har jag varit där typ tre gånger och jag älskar stället! Massa härliga människor och fina grejer överallt.

Först när jag kom dit så fick jag, som vanligt, sitta och vänta på mamma i receptionen, men det gjorde absolut ingenting för jag satt och småsnackade med de trevliga kvinnorna i receptionen. Och just det, när jag gick in genom dörren så välde de ut en massa små balettdansare som ska vara med på Dansgalan nu i helgen (jag ska gå på den på söndag). Efter att ha suttit där i receptionen en stund så kom det två lite yngre kvinnor med varsin kaffemugg från Espresso House i vardera hand och kunde därför itne öppna dörrarna själva..
Så jag reste mig upp och öppnade för dom, och de tackade så hjärtligt.
Efter ytterligare fem minuter så pratar jag och Åsa (hon i receptionen) om Bounce (dom grymma svenska dansarna) som skall vara med på dansgalan, och jag säger; jag har aldrig sett dom live så det ska bli kul.
Då säger den andra, Helene; dom två tjejerna du släppte in är två av tjejerna i Bounce. Och jag insåg att jag missat min chans att få prata med dem och kanske faktiskt be om autograf, jag hade gärna velat det!

Men men sen kom mamma äntligen och hämtade mig i receptionen och hon ringde Anna La Carouba som burit omkring på mig bakom kulisserna på både Storan och Operan. Hon jobbar på rekvisitan och jag hade inte varit där sen jag var barn och var bara tvungen att få gå dit igen. Så mamma följde mig dit och Anna blev än en gång överlycklig över att få se mig.
Så där satt jag igen, efter 13 år och beundrades av alla tyger, pärlor, paljetter och roliga saker från olika föreställningar. Och alla som jobbade inne på rekvisitan kom ihåg mig från när jag var ett litet barn och varje gång anna skulle presentera mig så nämnde hon att "hon är Dave och Lenas dotter som blivit ammad i kulisserna på Storan udner föreställningar". Vi pratade minnen och jag fick dricka kaffe i små söta blommiga koppar och äta kakor som någons farmor hade bakat, samtidigt som regnet smattrade mot fönstrerna.

Jag fastnade i den underbara världen där Anna och hennes kollegor satt och sydde fåglar till den kommande uppsättningen utav Trollflöjten i hela tre timmar, men fick till slut slita mig därifrån.
Gick och fikade med mamma i kaffeterian där även hela gänget i Bounce satt och åt mackor och jag frågade mamma om jag fick be dom om autograf...men hon tyckte att jag skulle låta dom vara så då gjorde jag det:(

Så jag kommer lätt se till att få jobb på Operan...jag skulle kunna bo där!


Lite för varmt..

Asså för någon vecka sen så beställde jag min vinterjacka för i år, från H&M. Jag är jättenöjd, det är en typisk Mc Manus jacka..och jag fick hem den i onsdags:) Däremot så är det ju liiite för varmt för en sån jacka nu, i do not like. Om det ändå inte tänker vara badväder så kan det lika gärna vara höstväder från och med 1 september (Tisdag)!
Det är nämligen lite för kvavt i luften, speciellt för en sån som mig, som svettas JÄMT för ingenting nu för tiden. Det är som klimateriet med mens:P

Också vill jag att Zack kommer tillbaka hem till oss nu, jag får ont i magen för att jag saknar honom så mycket:(<3

TRue


Nya serien True Blood börjar klockan 22 ikväll och då har jag bokat TV:n. Egentligen borde jag sova eftersom jag inte riktigt vant mig vid att gå upp i tid än men, det får gå ändå. Får tvinga upp mig själv^^
Jag hoppas på att den är bra, men jag vet också att jag inte kan följa en serie när den går på TV. Jag har så olika dagar varje vecka så det slutar alltid med att jag typ missar två avsnitt på rad.
Därför är det bra att ha en pojkvän som laddar ner (sshhh) serier så att vi kan se dem ihop när vi har tid:) Hela sommaren har ju våran älskling varit Entourage som är helt underbar! Nu har vi bitit tag i Heroes också, som jag totalt missade när den gick på TV. Futurama är det dags för efter det...:D

Själv när jag är ensam hemma (utan KG) så kollar jag också på Gossip Girl. Det är lite som en godispåse som man bara äter av när man är själv:)


Det får nog bli ett gossip girl avsnitt innan True Blood!

:)

Koooort...låååångt

För mindre än ett år sen så klippte jag av en rätt rejäl bit utav mitt hår...men nu är det utan tveka tillbaka

I typ November förra året

och nu då...mindre än ett år senare

Inte klokt vad det växer fort:O
Jag vill på ett sätt klippa av det än mer rejält nu igen, men jag vågar inte. Många tycker att jag ska avstå...

AHHHAHAH

Jag blir galen...jag kan verkligen inte fixa med grejer i min blogg! Någon får hjälpa mig...i hate it!

3

Haha ja idag var det riktiga lektioner men haha, hur ansträngande var det? Inte alls, som vanligt...
När jag och Julia satt på våran första Svenska C lektion idag insåg vi hur fort trean kommer gå, det var på gränsen till jobbigt.
Vi har så mycket 50 poängskurser som gör att våren kommer bli relativt kort och lätt...förutom matten. Men något tufft måste man ha!

Och jag vill fortfarande att Ryanair ska börja flyga mellan GBG och Dublin igen! Det hade löst vad jag ska göra på höstlovet...jag orkar inte åka via Köpenhamn, känns så onödigt. Och egentligen skulle jag kunna åka till typ Skottland istället men jag har snöat in mig på mina rötter igen. Och dom finns ingen annanstans än på Irland (förutom Sverige då).
det hade varit mysigt...men jag vet ju inte heller vem jag ska få med mig? Min pojkvän verkar ju inte alls pepp..konstigt nog:S

Fia kanske kan tänka sig att åka med, men jag hade inte haft något emot att ha med fler. Jag vill dela allt det där trevliga Irländska med många av mina nära. Fast familjen kan få stanna hemma^^
Men men vi får väl se!



:)

2a skoldagen

Ja idag hade vi ytterligare en mycket kreativ dag på NTI Media...
Vi hade sakletande...alla tvåor och treor ihop. Jag var i en grupp med bara tjejer, Elin från min klass och tre stycken från trean, trevliga tjejer:) Vi hittade allt utom en jävla gul regnjacka som vi letade över hela stan efter. Fanns inte någonstans:O
Men vi fick iallafall beröm för att vi varit så kreativa med allt annat och fick festis och bulle till lunch.
Väldigt nyttig och matig lunch det må jag säga!

Efter det följde jag med min vän suss på stan, hon har fått lön men hittade inget att lägga pengar på^^
Sen åkte jag hem till min man...där jag är nu och har planerat att sova..

På fredag ska jag och min familj (pappas sida) vara i Kungshamn hela dagen och bli fotade på en camping som reklam för svensk camping. Känns lagom kul när det är hela dagen och det gör att jag inte kan hänga med gänget ut till Julles farsa...som vanligt.

Aja bye!

Jag vet inte riktigt varför...

Jag ska nu för första gången tävla om pris från en blogg, måste ju testa min tur/otur;)
Det är från Fokis blogg, min favoritblogg nr 2:D

Man fick välja ut något man ville ha ifrån gadgetgirl.com och jag valde detta coola USB-minne. Älskar silver och har länge letat efter ett lite mera udda USB-minne:)

Bye!

Om jag nu måste

Om jag ska åstakomma med något denna höst så får det väl vara....:
- Lösa mitt boende så att jag mår bra
- Röra på mig och vara ute mer
- Inte ha för höga krav på mig själv gällande skola
- Spendera massa massa tid på Operan

peace!

Do I see a light?

Ja jag tror det...det kan vara en liten men betydelsefull vändning i min framtids vardag.

Som Johan på skolan uttryckte det så fint på Facebook; "Imorgon är första dagen på sista året"...hur underbart låter inte det?
Kanske inte om det skulle handlat om livet, men nu handlar det faktiskt bara om vårt sista år i skolan. Sen den 4e juni är det vi som står där i vitt och svart och skriker halsen av oss på ett flak och inte alls tänker på att imorgon är vii arbetslösa ungdomar! Men åh så härlig dag det kommer vara...

Men samtidigt, vi måste försöka njuta utav detta ynka år vi har kvar.
En bra början på det blir nog nästa vecka när så gott som alla treor på NTI.media ska åka till Rävholmen och typ umgås och göra film. Det kan nog bli bra...jag vill inte erkänna för någon annan av de som ska åka med att jag känner på mig att vi kommer ha massor av kul ihop under de fyra dagarna. Men som sagt jag ska inte förstöra det genom att "put it out there"!

God natt...

Sommar


























Sommar

Trött

JA du, man kan faktiskt bli riktigt trött på den man älskar mest också. Speciellt om denne är aningen lättirriterad och känslig för tillfället. Man kan inte säga någonting utan att det missförstås eller tas aningen för personligt. Men det är väl ändå ok? Ja man vet ju själv hur det är när man har sådana dagar.
Och nu är just min älskade man känslig (han blev precis irriterad på att blommorna sjöng i LOKAs reklam). Vi har inte setts på fem dagar eftersom han varit på jakt och visst det har varit lite extra mysigt tack vare det, men riktigt så bra som jag väntat mig blev det inte. Men allt kan inte bli som man tänkt sig jämt...tror jag.


RSS 2.0