Tillbaka...tror jag

Jag tror attd enna blogg istället ska bli sån som typ min bästa kompis Fias blogg. Bara skriva om saker jag gillar, istället för vad jag gör vareviga dag!

Eftersom att Fia skrev ett inlägg om mig så måste jag nästan skriva ett om henne...det går inte att undvika:)

Sofia Katarina Broman är en tjej som gillar te, att fota, sin syster, killar med gitarrer, Italien och självklart sin coola vän Mc!
Hon är en estetisk marinbiolog kan man säga, en mycket söt sådan. Hon tycker att allt jag säger är roligt och hon är den enda som inte blir rädd för mig när jag blir sådär äckligt arg. Hon är med andra ord den enda som kan hantera en Mc;)
Hon är så mysig och glad den tjejen...typ det där med att fota och te. Är hon ensam hemma så sätter hon sig och målar, fotar,  lyssnar på KENT eller Explosions In The Sky och dricker te. I vissa fall är hon så mysig att hon bakar:O Och baka kan hon! Hon är inte som sin bästis som glömmer mjölk, mjöl och vaniljsocker när hon bakar kärleksmums (idiot).
Om man skulle snacka om saker vi gjort ihop så finns det mkt, man skulle kunna skriva fem stycken (Harry Potter 5 storlek) romaner om det.
-Men t.ex. en gång när jag slår i huvudet i en lampa och Fia lägger sig på golvet och skriker av smärta...hallå liksom, vad hände där Fia? Jag fick inte ens ont!
-Eller det där med "du har mjauat ditt sista mjau", seriöst hur friskt låter det?
-Eller när vi ligger på golvet hemma hos mig och sjunger "vi är supernormala" och inser hur opassande sagt det var?
-Eller alla gånger vi seglat ihop och jag fått mina vanliga utbrott och Fia fått ta all skit?
-Eller när vi varit på läger och jag har vägrat kissa och istället fått segla kissenödig i samma båt som killen jag var kär i, i 6 timmar?
Ja jag kan hålla på i timmar och få Fia att skratta när hon sen läser detta men jag orkar inte...haha.

Jag skriver absolut inte lika klockrena (watchcleana) saker som henne men jag minns en massa iallfall med henne!<3
Jag räknar dig min vän<3 Snälla stanna hemma i helgen? "Först satte vi på en film, sen satte vi på varandra. Härligt var det" Det där kommer INGEN NÅGONSIN att få veta vad det handlar om!
Älskar dig Sofia!<3





RSS 2.0