yesterday..

Åh igår var jag ganska duktig måste jag säga..på vissa fronter iallafall.
Först var jag självklart i skolan och hade Rörlig Bild och Histora; sedan skulle de som läser Foto i min klass gå till Konstmuséet och kolla på något så jag valde att följa med.
När vi kom dit insåg vi alla att alla muséer m.m. är stängda på måndagar så klassen valde att gå tillbaka till skolan medans jag valde att gå hem.
När jag kom hem var det tänkt att jag skulle plugga till Histora provet men så blev det inte!
Sen fick jag gå och "hämta" min syster på skolan åt morfar som skulle hämta henne. (Matilda litade inte på att morfar skulle komma ihåg att hämta henne, haha).

Sedan gick jag hem igen och skulle plugga men så blev det inte!
Istället gick jag och tränade mitt favoritpass på Friskis och tog ut mig ordentligt...mycket skönt det må jag säga!
Sedan när jag kom hem åkte jag och mamma och storhandlade..på mitt initiativ och jag hade även skrivit inköpslistan!
När vi hade handlat klart såg jag Nils (Klintenberg) sitta i den delen där de säljer "färdig" mat, typ korv och sånt.
Han sa med en besviken ton; "tyvärr har jag stängt så du kan inte få någon korv!"
Men jag var glad ändå:D

När jag kom hem lyckades jag sabba mycket som vanligt, så kvällen slutade sådär och idag är jag smått deppad...

bye!

Tack










Och stort tack till pojkvän som fixat header:)<3

Söndag

Jaha då är det söndag igen som vanligt. Lite lagom vemodigt. Helgen har ju iallafall varit strålande och rolig!
I fredags efter skolan gick jag, KG, VG, Joel, Julian och Emilia på afterwork på keybar och fick god mat och öl:)
Efter det gick vi hem till Julian där resten av kvällen skulle komma att spenderas.
Vi lyssnade på musik och började dricka så smått. Efter ett tag försvann Emilia tyvärr pga sjukdom, stackaren:( Hon skulle dessutom jobba med Ph dagen efter..
Efter ett tag anlände även 2m med kvinnligt sällskap i form av Amanda. Tiden gick och folkantalet ökade i takt med att promillen i kropparna ökade!
Kvällen "slutade" tidigt för min del genom att jag somnade i Julians mammas säng en stund efter elva.
Sedan vaknade jag av att VG, Manus och 2meters syster låg och mös med mig i sängen:) Klockan ett åkte jag och KG hem efter att jag börjat bli grinig pga sömnbrist under veckan.

Igår vaknade vi inte allt för sent men låg kvar i sängen ett tag och mös. Sedan hade vi frukost med min far och bror innan vi åkte in till stan för att kolla på födelsedagspresent till Ann. Vi hittade det vi skulle köpa men väntade med att köpa då vi inte var säkra på färgen ännu.
När vi kom tillbaka hem åt vi lunch och inhandlade kvällens snacks.
Någon gång vid fyra åkte vi för att fiska i Delsjön med Magnus (en från Astra). Jag själv kände inte för att fiska då jag visste att napp var det enda vi inte skulle få. Så jag satt och läste citat och stickade i min varma fårtröja:) Vi fikade på kaffe och kaka. Kaka som jag för övrigt hade bakat som pappa kallade för grus-kaka...tack för stödet old man!

När vi kom hem lagade pappa Salvia-pasta som smakade himmelskt! Sedan blev det simpsons, family guy, heroes och chips och cola. Det kallar jag en bra och lugn lördagkväll.
Andra i gänget var ju på Oscars fest och visst hade man gärna varit där men så trött som jag var så hade det bara blivit fel. Hoppas ni andra hade kul iallafall!:D

Idag har vi bara ätit, slappat och städat lite. Jag och pappa var även och handlade en sväng. Nu halvkollar vi på Godzilla och jag ska åka hem till en för tillfällit tom lägenhet i Vasa.

Hoppas alla som (inte) läser detta har haft en strålande helg ni med!<3

bye anna

Blod är tjockare än vatten

Jag sitter här och gråter lite blod...i miss my camera:( First thing on monday blir att ringa färsäkringsbolaget och lämna in den så att den kan få bli frisk!<3

En torsdagsmorgon med halsont

Japp, halsen vägrar bli bättre...men heller inte sämre. Vilket gör att man inte kan stanna hemma med gott samvete...fast, kan jag nånsin det? Jag hade fan full närvaro en vecka då jag led av halsfluss och 40C feber!
Aja så det är stor halsduk och te som gäller...och bara ben. Haha verkligen supersmart av mig, men jag vill. Och jag gör som jag vill. För det mesta.

Jag har på senaste tiden också märkt hur löjligt mycket sömn per natt som jag behöver för att känna mig utvilad. Förr räckte det med sju, men nu när på kvällarna ligger i sängen och räknar ut att jag kommer få 7 timmar sömn den kommande natten blir jag nästan gråtfärdig. För jag vet att det inte kommer räcka.
Jag behöver iallafall 9 timmar om det är skola, för jag är så grymt trött annars. Men jag har bara mig själv att skylla, om detta är problemet får jag väl gå och lägga mig tidigare?

Åh jag vill dessutom flytta in i mitt "nya" rum nu! Jag ska ju få (det enda) sovrummet på nedervåningen. Det ska bli så fruktansvärt skönt! Plus att jag får en ursäkt till att ändra stil på mitt rum. Dock måste jag köpa hyllor, byrå och garderob för att jag ska få plats med alla mina kläder och prylar haha:P
Däremot så kommer min TV att funka utan problem där inne:D

Nu ska jag leta upp Karin Ideberg för att be henne bli min handledare till projektarbetet!

bye!

En helt vanlig Onsdagskväll

Idag har varit en riktigt intensiv dag, och det känner min kropp vill jag lova.
Jag fick gå upp tidigt idag för att få iväg min lillebror till skolan...trots att jag egentligen har sovmorgon, men jag låg i soffan och slappade ett tag innan jag satte igång. Mycket skönt, det vill jag också lova.

På väg till skolan, jag blev tidig, köpte jag en stor Caffe Latte som var mycket god, men som vanligt fick den min puls att öka drastiskt. Hatar det:(
Första lektionen jag hade var Matte och jag måste säga att det verkligen hjälper mig att jobba med någon som är snäppet bättre än mig på matte. Det blir knappast jobbigare för mig, det bara pushar mig att själv fatta och att inte ge upp när jag fastnar. För tillfället jobbar jag med Andre i min klass och I'm making progress! Jag låg på gränsen till MVG i matte förra gången jag jobbade med någon som är bättre än mig.

Efter det ahde jag håltimme så jag gick till Operan och åt lunch/fika med mamma och morfar:)
Sedan körde morfar hem mig till mamma där jag packade om och gick några ärenden. Bland annat gick jag och kollade vad det ska kosta att laga min kamera. Dom kommer behöva byta ut hela objektivet...som tur är täcker hemförsäkringen det.

Sen var det rörlig bild och jag och Julia fick ändra ytterligare lite till i vårat manus innan vi kunde gå. Sedan rusade jag iväg och tränade. Det var ett medelpass men det var det segaste pass jag någonsin varit på på friskis. Dessutom sög musiken! Nej MedelPuls på måndagar med Sarah is the shit!

Efter det åkte jag hem, åt middag, åkte och handlade mat med pappa och dammsög halva huset. Så ja nu säger min kropp bara en sak...VILA! Och det ska den få så fort jag stängt av datorn.

Imorgon blir det plugglektioner i skolan så jag behöver vara utvilad. Plus att min man ska sova med mig imorgon natt<3

bye!

Mitt i veckan

Ja nu är det i princip mitt i veckan igen, eller ja i mitten av skoldagarna iallafall. Idag har jag inte varit i skolan speciellt mycket, hade mattelektion, sen lunch och sen åkte jag till Jörrel, sen gick jag inte på Rölig Bild för vi hade skrivit klart manuset. Så jag cyklade hem och mötte KG:) Nu har vi pluggat matte och engelska, ätit av mormors äppelkaka och myst! Han ska btw sova här inatt...vilket räknas som lyx för oss! fick precis höra en pianoversion av en av VGs och Joels låtar...riktigt bra måste jag säga! Jag kommer bli ett huge fan utav dom... Apropå det också...jag har planer på att köpa ny fiol så att jag kan börja spela igen:) Den gamla är aningen för liten nämligen:P Jag har nog inte tänkt börja gå på lektioner igen, vill bara kunna spela för skoj skull. Det är ju faktiskt vackert!

Fredagen

Fredagen blev både mysig och jobbig.
Grabbarna körde ingen riktig fotboll, därför sket jag i att spela. Men jag satt och kollade på och väntade på att Julle och 2m skulle komma. När Julle väl hade kommit så gick vi upp till Slätta Damm och tände en brasa.
Jerry var med denna kväll också och det var trevligt!
Vid brasan dracks det öl, lyssnades på dålig musik, tjötades och skrattades. Kvällen slutade med att KG hittade ett lasersvärd, Joel och KG kastade korv i huvudet på VG och VG gick in i en soptunna och fick ont. Jag och KG gick hem till honom och somnade i hans goa säng!:)






Bilder

Just nu sitter jag hos killarna på Portalen, har försökt räkna en del matte men det går sådär måste jag erkänna.
På mattelektionen idag gick det iaf relativt bra, dock är jag så sjukt trött på att inte fatta vissa grejer!!

Ikväll ska vi spela fotboll, dricka öl, äta pizza och grilla, det ska bli trevligt:D


Fotbollskvällen hos 2m

Finfina Flatås!









bye!


Torsdag

Idag har varit en såndär skön dag! Jag vaknade i min mans famn, hade dubbel samhälls lektion. Väldigt rolig grupp vi har där måste jag säga! Efter det hade jag Projektarbete i 40 min och vi fick inte speciellt mycket gjort..
Sen gick jag och Julia på stan, jag köpte mina fina balskor på H&M. ett par nya trosor och leggings. Julia köpte en jättefin klänning på H&M också fick hon äntligen sin skinnjacka..båda dessa får jag låna om jag vill:D
Häromdagen köpte jag även en klänning på H&M, som jag är jättenöjd med och även riktigt snygg i!

Dock var den inget att ha på sig medans jag satt och kolla fotboll & drack öl med 5 killar^^

Jag ska fota det imorgon om jag kommer ihåg så kan jag visa det i bloggen:) Julia ska låna leggingsen och mina älskade gladiator-klackar till lördag...hon kommer bli lagom snygg:O<3

Själv har jag fan aldrig någon anledning att klä upp mig, lite trist är det måste jag säga. Men så är det. Eller ja, nu har jag ju fått inbjudan till Emma Törnkvists 18års fest så då ska jag vara fin:)

Imorgon skulle jag vilja hitta på något kul men killarna har bara planerat att det blir loggen imorgon...och hur pepp är jag på att sitta i kylan runt en brasa och dricka? Inte alls. Det borde inte min sjukling till man heller, han låter som en korsning mellan en hes åsna och en liten kille i målbrottet..min älskling<3


Ja

Nu sitter jag hemma hos KG ensam, hans syster och mamma är i stallet och KG själv är på teorikurs på körskolan.
Så spotify är nu mitt sällskap, ett mycket bra sådant också!:)
Gammal rock är som godis för öronen!

Imorgon ska jag jobba på Operan...äntligen får jag också vara anställd där:D Jag ska hjälpa till under provsjungingen till barnkören...alltså massa barn. jag får stå ut!
Efter det så ska jag till Emilia på födelsedags-partey! Om jag ska orka den kombinationen så får jag nog ta en rejäl sovmorgon imorgon. Jag kan ju det...jag har ju ingen lektion imorgon;)

Jag måste bestämma mig om hur jag ska göra med mitt hår också! Jag vill göra något med det, men VAD är den stora frågan?

Så, nu känns det bra mycket bättre!:) Och jag bara börjar älska Spotify mer och mer..synd bara att man inte kan ta det med sig i iPoden:P Ville bara säga det..

Ush

Ja ushushush. Jag mår verkligen illa av tanken, jag blir inte bara ledsen utan jag mår verkligen illa, så att jag vill kräkas. Jag trodde det skulle bli skönt att komma hem, men det var det sannerligen inte. Detta måste få ett slut, jag orkar inte mer sånt här. Det var aldrig menat att jag skulle vara en av dom och vara med om allt det som alltid händer när man är just med dom..
Vad har jag i deras gäng att göra? Ingenting.

Det är ju bara en enda sak som håller mig kvar...en enda...och den är jag alldeles för rädd om för att våga släppa!

F*n ta mig!

RSS 2.0